RECORD: Un bărbat s-a dat în Roata Ferris două zile la rând

De: Gabriela Voicu / 21.05.2013, 16:00
RECORD: Un bărbat s-a dat în Roata Ferris două zile la rând
Un american a stabilit un record mondial după ce s-a dat două zile la rând în Roata Ferris, dintr-un parc de distracții din Chicago.

E greu să ne imaginăm că cineva s-ar putea plictisti de Roata Ferris, una dintre cele mai interesante atracții dintr-un parc de distracții.

Cu toate acestea, un bărbat din SUA care a stabilit un record mondial după ce s-a dat în roată două zile la rând ar putea fi singurul care nu ar mai dori să audă de această „distracție”.

Clinton Shepherd, manager al atracției turistice Navy Pier din Chicago, s-a dat în Roata Ferris 48 de ore, 8 minute și 25 de secunde.

Roata Ferris din Navy Pier

El spune că stabilirea noului record a fost „o experiență copleșitoare”, care a devenit mai plăcută datorită încurajărilor prietenilor, familiei și a unor oficiali din Chicago.

Rahm Emanuel, primarul din Chicago, este mândru de performanța americanului și a declarat: „Acest record clasează Navy Pier pe primul loc în topul atracțiilor turistice din nord-estul Statelor Unite”.

Cei de la Guinness World Records i-au permis lui Shepherd să ia pauze de câte cinci minute în fiecare oră. El a fost capabil să rămână treaz datorită jocurilor video și pentru că s-a uitat la filme din seria James Bond și Batman.