RECORD: Un sportiv a prins o minge de baseball aruncată din elicopter (Video)

De: Gabriela Voicu / 16.07.2013, 15:00
RECORD: Un sportiv a prins o minge de baseball aruncată din elicopter (Video)
Un bărbat a stabilit un nou record mondial după ce a prins o minge de baseball aruncată din elicopter.

Fie că joci volei pe plajă sau tenis pe zgură, o minge poate fi dificil de prins uneori, dar nu și pentru Zack Hample care a stabilit un record mondial după ce a prins o minge de baseball aruncată din elicopter, de la 320 de metri înălțime.

Americanul a avut nevoie de echipament de protecție pentru a evita un eventual impact nefericit cu mingea care a atins viteza de 95 de mile pe oră.

Chiar dacă părea să fi pierdut traiectoria mingii în cele 12 secunde cât a așteptat până să o prindă, sportivul nu a întâmpinat nicio problemă în a-și face „datoria”. Elicopterul a decolat de pe stadionul Edward A. LeLacheur Park din Massachusetts

După ce a reușit să prindă mingea, el și-a anunțat recordul pe Twitter. Condițiile meteo din Massachusetts nu i-au fost favorabile sportivului, însă el a făcut din norii gri care s-au abătut asupra sa un avantaj, pentru că a putut vedea mingea albă mai bine pe acest fundal.

Sportivul în vârstă de 35 de ani a prins și a păstrat mai mult de 6,800 de mingi până acum, cu care a jucat în meciuri din liga intai de baseball, și chiar a scris o carte în care a dezvăluit secretul său.