Recuperarea instantanee a datelor prin HP

Apropo.ro / 10.12.2001, 13:28
Recuperarea   instantanee a datelor prin HP
Compania Hewlett-Packard a anunțat, recent, lansarea de software și servicii de stocare, care includ prima soluție de management pentru recuperarea instantanee a datelor, ajutîndu-și astfel clienții sa abia un control eficient asupra resurselor și


Compania Hewlett-Packard a anunțat, recent, lansarea de software și servicii de stocare, care includ prima soluție de management pentru recuperarea instantanee a datelor, ajutîndu-și astfel clienții sa abia un control eficient asupra resurselor și aplicațiilor de tip Data-Centre business, simultan cu optimizarea timpului de funcționare.

Pachetul de oferte privind continuitatea afacerilor reprezinta cele mai recente realizari ale strategiei FSAM (Federated Storage Area Management) a HP și anume creșterea de zece ori a volumul de date administrate pe o rețea de clienți fara un surplus de resurse umane.

„Continuitatea afacerilor sta la baza unei infrastructuri de Internet de tip always-on. Managerii de TI pot acum controla elemnte ale mediului lor de stocare care conduc la un rezultat sanatos”, a declarat Nora Denzel, vice-președinte și manager general al HP Network Storage Solutions Organization.

Protecție de date și soluții de recuperare oferire de HP

Software-ul HP OpenView Omniback II 4.1 furnizarea o modalitate de eliminare instantanee a ferestrelor de restaurare de date și de optimizare a timpului de funicționare.

Compatibil cu cele mai multe dintre sistemele de operare, biblioteci și matrici de discuri, software-ul asigura clienților soluții de disaster recovery (recuperare de date dupa caderi ale sistemelor) și zero-downtime backup (salvarea datelor fara impact asupra aplicațiilor în derulare) îmbunatațit.

Soluțiile HP Surestore Fast Recovery au fost acum extinse la nivelul noilor matrici de discuri HP Surestore Virtual Arrays. Bazîndu-se pe funcționalitatea HP Surestore Business Copy și Continuous Access, clienții pot reduce semnificativ volumul de timp care le este necesar pentru restaurarea bazelor de date Microsoft Exchange 2000 și restaurarea simultana a bazelor de date multiple.

Servicii HP de consolidare a stocarii

Clienții pot acum sa-și dezvolte în mod inteligent centrele de date, simultan cu reducerea costului total al proprietații acestora în medii eterogene, prin servicii cum ar fi analiza stocarii, proiectare și implementare a consolidarii.

Managementul stocarii HP

Pentru companiile de servicii soluția care permite taxarea resurselor de stocare folosite – HP Pay Per Use (PPU) – le permite acestora sa controleze efiența centrelor de date, prin reducerea sau eliminarea investiților de capital și alinierea costurilor de stocare la nevoile afacerii.

Plațile sînt efectuate în baza numarului de GB pe luna și clienții platesc numai spațiul utilizat efectiv.

Disponibil pentru HP Surestore XP Disk Array și familia Virtual Array, HP PPU încorporeaza software-ul HP OpenView Storage Accountant care ține evidența spațiului folosit, pentru analiza financiara, bugetare și taxare; serviciile de consultanța HP OpenView Storage Accountant care ține evidența spațiului folosit, pentru analiza financiara, bugetare și taxare; serviciile de consultanța HP OpenView Storage Area Management permit clienților sa creeze rezerve scalabile de resurse de stocare care pot fi extinse datorita sistemului modular, fiind compatibile cu sistem de operare.

Sursa: Mediafax