Recuperatorii de mașini – în premiera pe 6 și 13 iunie de la ora 22:00

Apropo.ro / 19.05.2006, 16:04
Recuperatorii de mașini - în premiera pe 6 și 13 iunie de la ora 22:00
Recuperatorii de mașini te va purta pe linia de front a luptei dintre cei care împrumuta mașini și datornicii delincvenți. Fii primul martor al planificarii din spatele cortinei și al executarii cu succes a planurilor diverse de recuperare auto. Pornește


Recuperatorii de mașini te va purta pe linia de front a luptei dintre cei care împrumuta mașini și datornicii delincvenți. Fii primul martor al planificarii din spatele cortinei și al executarii cu succes a planurilor diverse de recuperare auto.

Pornește într-o misiune de mare risc, recuperarea nocturna a mașinilor. Observa apelurile scurte, ultima tehnologie, inclusiv dezvolvarea unui dispozitiv electronic împotriva securitații, folosit în diverse situații ostile.

Tipii din Recuperatorii de mașini sunt de acord „Mai devreme sau mai târziu vei fi confruntat cu un recuperator înfuriat cu un pistol, dar de cele mai multe ori joaca doar la intimidare… Cel mai important lucru pe care trebuie sa ți-l amintești este: daca pistolul tremura… fugi!”

Vei urmari diverși alți recuperatori din diferite regiuni ale țari în timp ce se pregatesc sa-și duca la bun sfârșit planurile lor cu mize mari. Supravegheri, camere ascunse, deghizari, planificari prelungite, instinct dezvoltat și câteodata parteneriat cu polițiștii federali sunt toate parte ale unui proces care pare lovitura perfecta.

Reality TV

Tags: