Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes

De: Ana Obretin / 08.04.2022, 15:58
Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes

Red Bull SoundClash îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes, în confruntarea muzicală a anului, pe 13 mai, la centrul Romexpo din București.

Cei doi artiști cu hituri memorabile, versuri poetice și cu milioane de vizualizări pe YouTube vor construi un show muzical unic, în care doar fanii decid învingătorul celei de-a patra ediții Red Bull SoundClash, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

„Două scene față-n față, 4 runde cu greutate, măsurate cu strictețe prin decibelmetrul competiției cât să nu iasă nicio ovație în plus sau în minus: pe 13 mai, Spike și Irina Rimes le cer fanilor toate aplauzele sau nimic! Pentru că știe exact cum stă treaba, la a 4-a ediție Red Bull SoundClash din România, Adrian Despot trece din nou de la postura de jucător (Red Bull SoundClash 2019) la cea de prezentator”, potrivit organizatorilor.

Irina Rimes și Spike au intersecții muzicale urbane, dar vin din universuri lirice diferite. Irina e una dintre cele mai apreciate artiste pop ale momentului, iar temele ei universale reușesc să rezoneze cu sensibilitatea diferitelor generații de fani.

Din anul 2002, Spike spune lucrurilor pe nume, iar satira în tușe groase a unor hituri precum „Manele” sau „Zeu” i-au adus primele locuri în topurile radiourilor.

În 2017, la prima ediție Red Bull SoundClash din România, CTC a învins Carla’s Dreams într-un show cu sala plină. A fost primul contact al publicului românesc cu formatul celor două scene față-n față. În 2018, Grasu XXL a câștigat în fața Loredanei un meci disputat la sânge, iar în 2019, Vița de Vie a făcut un uluitor egal, nemaiîntâlnit în istoria evenimentului, cu Subcarpați.

De 16 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice cu miză emoțională enormă. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Biletele din categoria early bird sunt disponibile pe https://www.redbull.com/ro-ro/events/red-bull-soundclash la prețul de 60 lei, până pe 12 aprilie. Ulterior, biletele pot fi achiziționate la prețul de 80 de lei.

CITEȘTE ȘI: Trupa Zdob și Zdub concertează pe 25 aprilie la Arenele Romane din București

Foto: Red Bull