Red Carpet

Apropo.ro / 12.02.2008, 14:12
Lumea buna a showbiz-ului american si-a dat intalnire week-endul trecut in Cetatea Filmului, la decernarea premiilor muzicale Grammy.

Lumea buna a showbiz-ului american si-a dat intalnire week-endul trecut in Cetatea Filmului, la decernarea premiilor muzicale Grammy.

Covorul Rosu s-a transformat in catwalk iar frumoasele muzicii de peste ocean au defilat in creatiile celor mai renumiti designeri: Valentino, Dior, Cavalli, Prada, Zac Posen fiind doar cativa.

Nici actorii nu au fost mai prejos si au optat pentru clasicul costum, dar confectionat de aceasta data din materiale pretioase.

Ca de obicei au fost atat aparitii de senzatie dar si vedete care au gafat la capitolul stil, iar criticii de moda au fost si de data asta pe faza.

Culorile preferate la aceasta editie a premiilor Grammy au fost albastrul, verdele si galbenul iar in materie de bijuterii a fost preferat diamantul-“ a girl’s best friend”, care le-a facut pe dive sa straluceasca.

In ceea ce priveste coafura s-a mers in mare parte pe stilul retro.

Alicia Keys, Beyonce, Nelly Furtado si Rihhana se numara printre cele mai bine imbricate vedete de anul acesta.

Rihhana si-a facut aparitia intr-o frumoasa rochie albastru cobalt semnata Zac Posen iar Alicia Keys a purtat o rochie lunga de saten create de Giorgio Armani, stralucind toata noaptea in rochia de culoarea safirelor.

Nelly Furtado a cucerit toata lumea cu o rochie albastra de zeita semnata Arthur Mendoza iar Beyonce a fost la inaltimea asteptarilor purtand o creatie semnata Elie Saab in nuanta cerului senin combinata cu argintiu.

Artiste precum Fergie, Cher si Lil Kim au fost incluse pe lista neagra, acestea fiind corigente la lectia de stil.

Cher a fost neinspirata cand a optat pentru vestimentatia in culorile pamantului iar pe Fergie se para ca nimeni nu a anuntat-o ca “griul metalizat” is so out.

Diva hip-hop Lil Kim a defilat intr-o rochita de saten albastru cu multe decupaje ce nu a lasat prea mult imaginatiei..