„Red Carpet”, o colectie semnata Patrick Cameron

Apropo.ro / 11.03.2008, 12:23
Colectia "Red Carpet" semnata Patrick Cameron a fost prezentata la Bucuresti, la TNB, intr-un show grandios marca Wella Professionals.

Colectia 2008 intitulata “Red Carpet” semnata Patrick Cameron – regele coafurilor de gala – a fost prezentata la Bucuresti, la TNB, intr-un show grandios de stil si eleganta marca Wella Professionals.

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron.

In toate cele patru colturi ale lumii, Patrick este recunoscut de catre cei din breasla sa drept expertul parului lung. Recunoscut pentru maiestria sa in a coafa parul lung, acesta este un profesionist desavarsit.

Patrick este un obisnuit a celor mai prestigioase evenimente internationale de coafura: Cosmoprof, IBS, World Hairdressers Congress, Alternative Hairshow, World Championship, London Hair Collections, World Congress din Sidney, Looks din Rimini, Austrian Hair Congress, Salon Look si Salon International din Londra.

Lucrează cu Wella Professionals din 1987 si aceasta relatie cu Wella s-a dovedit esentiala pentru cariera nationala si internationala a acestuia.

Inspiratia coafurilor lui Patrick Cameron vine din glamour-ul covorului rosu. Din stralucirea divelor de la Hollywood. A blitz-urilor fotografilor. Din aroma unica a celebritatii. Atmosfera pe care o creeaza colectia “Red Carpet” este acea de cocktail ametitor de emotie, haute couture si stilizare ireprosabila.

“Telul meu este sa creez coafuri naturale, care sa faca orice femeie sa se simta frumoasa si feminina”, marturiseste Patrick Cameron, ambasadorul stilului.

Colectia “Red Carpet” nu face exceptie: parul este din nou vedeta. El este pus in valoare, sculptat in forme perfecte si are parte de finisaje exceptionale.

Firul este rasucit, impletit, modelat si totodata atras in volume elegante. Totul pentru a crea o senzatie de uimire, stralucire si feminitate.

Tusa finala de perfectiune si finisare vine din aranjarea parului cu placa. Totul pentru obtinerea unui look minutios si totusi extrem de natural. Un sentiment de eleganta atemporala.

Pentru ca tabloul sa fie complet, coafurile noii colectii s-au bucurat de un partener desavarsit: rochiile haute couture. Aceeasi eleganta, acelasi simt de libertate si de seductie. Si mai ales aceeasi lume a culorii pline de pasiune: ROSU. Aceste detalii stilistice au venit sa completeze mixul unic de show si educatie a la Patrick Cameron. Totul pentru o senzatie de “WOW" .

Patrick Cameron este un brand ce simbolizeaza eleganta si stil. Filosofia lui este simpla: “telul meu sunt coafurile naturale care sa faca orice femeie sa se simta frumoasa si feminina” si asta il transforma intr-un adevarat maestru al breslei sale.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!