Red Hot Chili Peppers a lansat un nou videoclip (Video)

De: Pandaru Alin Daniel / 18.08.2011, 14:02
Formatia Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul piesei "The Adventures of Rain Dance Maggie", primul single de pe noul album, numit "I'm With You".

Dupa o pauza de cinci ani, formatia americana Red Hot Chili Peppers va lansa cel de-al 10-lea album, numit „I’m with you”, pe 30 august 2011.

Primul single de pe acest album se numeste „The Adventures of Rain Dance Maggie” si a fost lansat pe 18 iulie anul acesta. Aseara a avut loc si premiera videoclipului acestei piese.


Albumul „I’m with you” va fi lansat pe 30 august

Cu ocazia lansarii noului album, membrii trupei vor sustine un concert in Cologne, Germania in care vor canta toate melodiile de pe acest album, alaturi de piese deja consacrate.

Concertul va fi transmis live HD, prin satelit in cinematografele din intreaga lume, iar din fericire pentru fanii din Romania, o sa fie transmis si la noi, la The Light Cinemas din Liberty Center.

Red Hot Chili Peppers a anuntat deja cateva concerte in Brazilia, Japonia si Hong Kong, dar deocamdata nu se stiu datele si orasele incluse in etapa nord-americana si europeana din cadrul turneului mondial de promovare a noului album.

Speram ca odata cu finalizarea Noului Stadion National, formatia americana sa vina si la Bucuresti.