Red Hot Chili Peppers pe Arena Națională, un show exploziv cu peste 45.000 de oameni (Poze & Video)

Apropo.ro / 01.09.2012, 10:30
Trupa Red Hot Chili Peppers a cântat pe Arena Națională în fața a peste 45.000 de oameni, care au cântat alături de trupa lor pentru aproape două ore.

Trupa Red Hot Chili Peppers a făcut din prima ei venire la București o seară de neuitat pentru peste 45.000 de oameni, veniți să vadă live formația ale cărei hituri se aud de peste 20 de ani pretutindeni, dar și să ia parte la primul concert de pe Arena Națională.

Red Hot Chili Peppers

sursa foto Mediafax Silviu Matei

O mare de oameni a pășit prima dată pe gazonul stadionului, umplut și în tribune și pe peluze aproape până la refuz cu ocazia multașteptatului concert.

Inconfundabilii Red Hot Chili Peppers au demonstrat că n-au fost așteptați degeaba și au adus la București show-ul grandios care era anunțat, cu acea energie fantastică de pe scenă până în ultimele rânduri de scaune.

Muzicienii au deschis concertul cu piesa „Monarchy of Roses”, de pe noul album, „I’m With You”, promovat în actualul turneu, și au inclus hiturile „Dani California”, „Can’t Stop”, „Scar Tissue”, „Under the Bridge”, „Californication”, „By the Way”, alături de solo-uri la tobe și un duo la bas și chitară, au sărit tot timpul și nici publicul n-a precupețit vreun efort să facă ecou.

Red Hot Chili Peppers

sursa foto Mediafax Silviu Matei

Un banner de mari dimensiuni cu textul „We-ve been waiting since ’83” (Vă așteptăm din ’83 – anul înființării trupei) a fost plimbat prin public, iar pe scenă a fost adus steagul României.

Citește mai multe detalii despre primul concert RHCP de la București, pe Mediafax.ro