Redknapp: Nu m-am gandit niciodata la Mutu

Apropo.ro / 11.12.2007, 10:47
Redknapp: Nu m-am gandit niciodata la Mutu
Managerul gruparii Portsmouth, Harry Redknapp, a declarat, ca nu s-a gandit niciodata la un transfer al atacantului Adrian Mutu

Managerul gruparii engleze de prima liga Portsmouth, Harry Redknapp, a declarat, ca nu s-a gandit niciodata la un transfer al atacantului Adrian Mutu, informeaza Sky Sports.

"Nu m-am gandit niciodata la el. A fost la Chelsea si a avut problemele lui, dar nu m-am gandit niciodata la el. Este un fotbalist bun, dar nu este un fotbalist de care sa fi vorbit cu cineva. De unde a venit acest zvon, numai Dumnezeu stie", a spus Redknapp.

Redknapp a afirmat ca formatia sa va avea nevoie de unele transferuri in iarna pentru ca John Utaka, Kanu, Sulley Muntari si Papa Bouba Diop vor pleca la Cupa Africii. "Cand cei patru vor pleca ne vor ramane doar 14 jucatori, si ai nevoie de 14 jucatori in fiecare saptamana. Deci va trebui sa aducem cativa jucatori, cateva imprumuturi pentru a face o echipa in fiecare saptamana", a precizat Redknapp.

Revista People a publicat, duminica, un articol in care scria ca managerul gruparii Portsmouth, Harry Redknapp, il doreste pe Adrian Mutu in atacul echipei sale.

Â