Rednic castiga 18.088 euro pe luna la Rapid

De: Mirel Mircea / 12.03.2008, 16:18
Rednic castiga 18.088 euro pe luna la Rapid
Mircea Rednic dezminte zvonurile despre clauza sa de reziliere si isi dezvaluie contractul pe care il are cu Rapid

Mircea Rednic dezminte zvonurile despre clauza sa de reziliere si isi dezvaluie contractul pe care il are cu Rapid si banii pe care-i primeste lunar de la formatia giulesteana.

”Au ajuns deja sa ma deranjeze versiunile astea care au si ele un scop anume, nu apar asa, din senin. Stiu cine le lanseaza, dar nu vreau sa vorbesc acum despre asta. Oricum, eu am contract cu Rapid doar pana in vara, cu optiune de prelungire a intelegerii. Nu exista nicio clauza prin care eu ar urma sa fiu despagubit cu nu stiu cate sute de mii de euro in cazul unei despartiri. Salariul meu lunar este de 18.088 euro, n-am luat niciun ban la semnatura, iar masina pe care o conduc este proprietatea Holdingului Ana, deci masina de serviciu, stipulata in contract, nu facuta cadou”, a declarat Rednic pentru siteul oficial al clubului Rapid.

"Puriul" a dezvaluit si conditiile in care inceteaza contractul sau cu Rapid.

"La art. 5 (”Incetarea contractului”), contractul dintre Mircea Rednic si SC FC Rapid SA prevede urmatoarele:
5.1. Prezentul contract poate inceta in urmatoarele cazuri:
a) La sfarsitul termenului contractual, daca clubul nu va notifica intentia de prelungire a contractului, pana la data de 15.05.2008
b) Fara nicio alta formalitate, prin acordul explicit, neechivoc, al ambelor parti, exprimat in scris
c) Din initiativa clubului, fara a se retine vreo culpa in sarcina antrenorului principal, cu un preaviz de 15 zile, cu obligatia achitarii cu titlu de daune a unei sume egale cu salariul prevazut la art. 4.1., calculat de la data incetarii contractului si pana la sfarsitul anului competitional".