Rednic cauta jucatori in Belgia

Apropo.ro / 21.12.2007, 10:06
Rednic cauta jucatori in Belgia
Mircea Rednic spune ca va pleca in Belgia pentru a cauta jucatori, precizand ca are nevoie de doi sau trei fotbalisti pentru a completa lotul

Mircea Rednic spune ca va pleca in Belgia pentru a cauta jucatori, precizand ca are nevoie de doi sau trei fotbalisti pentru a completa lotul in vederea celei de-a doua parti a campionatului.

"Nu am stabilit exact de cati jucatori avem nevoie pentru retur. Vor veni doi-trei jucatori ca sa intarim lotul. Acum plec in Belgia si ma duc sa vad doua meciuri acolo: Anderlecht – Mons si Cercle Bruges – La Gantoise (n.r. – Cercle Bruges urmeaza sa intalneasca duminica Sporting Charleroi si nu La Gantoise). Ce vom aduce nu vor fi atacanti, ca avem atacanti", a spus Rednic.

Desi Rapid a recuperat din diferenta fata de CFR Cluj, apropiindu-se la doar cinci puncte de liderul clasamentului, tehnicianul nu este multumit. "Am fi putut mai mult in acest tur. Si n-am putut mai mult din cauza noastra. CFR a fost mult mai puternica acum. Dar o sa vina o perioada de pregatire si sper ca la sfarsitul sezonului sa fim pe primul loc. Ne dorim foarte mult sa castigam campionatul. Oricum, ne astepteapta un retur foarte greu", a adaugat antrenorul giulestean.

Mircea Rednic a recunoscut totusi ca Rapid are adversari mai accesibili decat CFR in primele etape din primavara. "Pe mine nu ma intereseaza sa se impiedice CFR-ul, pe mine ma intereseaza sa castig fiecare meci si vedem apoi la sfarsit. Ei au inceput de retur foarte greu fata de noi", a explicat Rednic.

Intrebat daca il asteapta pe Mos Craciun, Mircea Rednic a raspuns: "Mosu’ nu stiu… intrebati-l pe George, ca duminica a zis ca vine Mosu’ si imi aduce un X3 (n.r. – automobil BMW X3) cadou. Asa s-a laudat, sa vedem acum. Sarbatori ca astea sa tot avem. Eu am in contract o masina, dar nu cadou. Dar el mi-o face cadou".

Jucatorii, staful tehnic si conducerea administrativa a FC Rapid au luat, joi, pranzul impreuna la un restaurant din centrul Bucurestiului inaintea vacantei de Sarbatori. Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, le-a multumit fotbalistilor si le-a transmis sa isi verifice cardurile pentru ca, joi, le-au fost alimentate conturile. Copos le promisese 84.000 pentru castigarea partidelor cu Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt.