Rednic despre meciul Stelei cu Hajduk: „N-am avut ce vedea!” (Prosport)

Apropo.ro / 07.02.2009, 13:07
Rednic despre meciul Stelei cu Hajduk:
Antalya uneste Liga I! Cantonamentele de pe pamant turcesc le dau sansa rivalelor din campionat sa se spioneze reciproc, scrie Prosport.

Antalya uneste Liga I! Cantonamentele de pe pamant turcesc le dau sansa rivalelor din campionat sa se spioneze reciproc.

Mircea Rednic a plecat ieri de la hotelul in care este cazata Dinamo si a dat o fuga la amicalul Stelei cu Hajduk Split, iar azi va asista si la jocul Rapidului cu Jagiellonia Bialystok (locul 10 in Polonia).

Antrenorul „cainilor” i-a urmarit in special pe tinerii ros-albastrilor. „Am avut liber in aceasta dupa-amiaza si am venit sa vad jucatorii tineri ai Stelei. Nu mi-am luat notite, pentru ca in aceasta perioada nu ai ce sa vezi. Cred ca in repriza a doua, Steaua a fost mai buna”, a tras „Puriul” concluziile.

Tehnicianul lui Dinamo s-a referit si la premierile indirecte, pe care Gigi Becali vrea sa le legalizeze:

"Eu am incredere in jucatorii mei. Nu vreau decat ca Dinamo sa ne premieze cum trebuie, nu alte echipe".  Rednic nu poarta pica CFR-ului dupa ce clujenii au luat eventul: "Nu am ciuda pe CFR, a meritat sa castige campionatul, are un lot foarte bun".

 

Â