Rednic este dezamagit ca Aliuța a ales sa joace la Rapid

Apropo.ro / 18.08.2004, 16:00
Rednic este dezamagit ca Aliuța a ales sa joace la Rapid
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presa, ca este dezamagit de atitudinea fotbalistului Marian Aliuța, care a ales sa joace la Rapid, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Aliuța m-a sunat, marți,

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presa, ca este dezamagit de atitudinea fotbalistului Marian Aliuța, care a ales sa joace la Rapid, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Aliuța m-a sunat, marți, disperat pentru a-și gasi echipa. L-am întrebat care era suma pe care o cere Becali și mi-a spus ca este vorba de 150.000 de dolari. I-am transmis ca situația se va rezolva în aceasta saptamîna, iar ieri am aflat ca s-a transferat la Rapid. Prietenii mei de acolo mi-au facut înca o data figura. M-am gîndit sa-l cumpar cu banii mei, voiam sa-mi cumpar o mașina, dar m-am gîndit ca mai bine sa-i investesc într-un fotbalist valoros”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a subliniat ca în cazul în care Aliuța ar fi venit la Universitatea, ar fi reușit sa-l convinga și pe patronul Dinel Staicu sa-i achite contractul. „Sînt dezamagit de Aliuța, dar și de alți jucatori – gen Liviu Negoița. El s-a rugat toata vara de mine sa-l iau la Craiova și cînd l-am contactat a spus ca are impresar și se va duce la FC Argeș. Sper sa nu se întîmple la fel cu Erik Lincar, mai ales ca tot așa m-a sunat și el și a spus ca vine la Craiova. Mi-a promis ca daca nu se rezolva un eventual transfer în Rusia, atunci va veni la Craiova. Sper sa se țina de cuvînt”, a afirmat tehnicianul Universitații.

La conferința de presa care a avut loc, joi, la Craiova, a participat și președintele clubului Universitatea, Pavel Badea, care a anunțat ca intra în silenzio stampa, din cauza unor materiale aparute în presa.

Mediafax