Rednic il curteaza pe Dorel Stoica (Cancan)

Apropo.ro / 19.01.2009, 11:44
Rednic il curteaza pe Dorel Stoica (Cancan)
Jucatorul Universitatii Craiova este dorit de Mircea Rednic in "Groapa", "oficialii" dinamovisti facandu-i o oferta tentanta finantatorului Adrian Mititelu, scrie Cancan.

Plecarea lui Julio Cesar de la Dinamo subtiaza linia defensiva a "cainilor rosii", iar Mircea Rednic incearca sa-i gaseasca deja un inlocuitor brazilianului. Prima tinta, fundasul Universitatii Craiova, Dorel Stoica.

"Oficialii" din "Stefan cel Mare" au pregatit o oferta pe masura acestuia, dar si pentru a-l convinge pe Adrian Mititelu sa renunte la capitanul Stiintei. Suma transferului se ridica la 1,2 milioane de euro. Totusi, patronul formatiei din Banie a ramas tare pe pozitii si le-a transmis dinamovistilor ca Dorel Stoica este in continuare netransferabil. Mititelu a anuntat ca in acest sezon nu va pleca niciun jucator de la Universitatea, dar a lasat de inteles ca din vara este posibil sa se desparta de cateva nume din echipa. "Sa zicem ca vreunul dintre ei are vreun caz de indisciplina sau este nemultumit ca nu joaca, dar jucatorii nostri de baza 99% nu pleaca pana in 2010", a afirmat Mititelu.

Mai multe detalii despre oferta lui Dinamo pentru Dorel Stoica, pe Cancan.ro.

Sursa foto: MediafaxFoto