Rednic: Îmi doresc sa câștigam, dar va fi foarte greu

Apropo.ro / 11.03.2006, 16:02
Rednic: Îmi doresc sa câștigam, dar va fi foarte greu
Antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, își dorește o victorie în meciul cu Rapid, programat, duminica, în deplasare, în etapa a XVI-a, prima a returului Diviziei A, deși recunoaște ca va fi extrem de greu, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Îmi doresc sa

Antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, își dorește o victorie în meciul cu Rapid, programat, duminica, în deplasare, în etapa a XVI-a, prima a returului Diviziei A, deși recunoaște ca va fi extrem de greu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Îmi doresc sa câștig acest meci, cu toate ca va fi foarte greu, având în vedere parcursul foarte bun din cupele europene și forma maxima în care se afla echipa bucureșteana. Însa noi vom merge sa ne jucam șansa și ne vom vinde foarte scump pielea”, a declarat Rednic.

Tehnicianul formației vasluiene s-a aratat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, fiind convins ca echipa sa va evita retrogradarea la finalul sezonului.

„Avem un lot de jucatori buni și prin achizițiile facute în acesta iarna, în special prin portarul Huțan și sârbul Bukvic, vor avea siguranța în poarta și un plus în compartimentul ofensiv. Cred ca avem șanse reale sa ne atingem obiectivul. S-au facut eforturi financiare destul de mari și de aceea am convingerea ca vom ramâne în Divizia A”, a spus Rednic.

Pentru partida cu Rapid, Rednic nu poate conta pe Bogdan Buhuș, accidentat, însa se spera ca acesta sa fie recuperat pentru urmatoarea etapa.

Meciul Rapid București – FC Vaslui este programat, duminica, de la ora 18.30, în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A.

Mediafax