Rednic: M-am gandit sa plec, dar nu cedez

De: Mirel Mircea / 10.03.2008, 11:15
Rednic: M-am gandit sa plec, dar nu cedez
Mircea Rednic spune ca s-a gandit la posibilitatea de a pleca de la Rapid, insa a precizat ca nu va ceda presiunilor suporterilor

Dupa infrangere din meciul cu Poli Stiinta Timisoara, Mircea Rednic spune ca s-a gandit la posibilitatea de a pleca de la Rapid, insa a precizat ca nu va ceda presiunilor suporterilor, care i-au cerut demisia.

"Nu-mi este usor sa rezist, dar nu cedez. Au fost momente in care m-am gandit sa plec pentru ca nu vreau ca jucatorii sa sufere. Dar nu mi se pare corect, indiferent ce ai cu antrenorul esti obligat sa sustii echipa, iar suporterii nu au facut-o. Mai erau 20 de minute si publicul a inceput sa se lege de mine si nu e normal.Suporterii pot sa faca asta dupa ce se termina meciul. Datoria lor era sa-si sustina jucatorii pana la capat. Chiar m-am uitat la ceas, mai erau 20 de minute si au inceput sa strige demisia. Eu am venit aici sa fac treaba. Dar sunt unii care de-abia asteapta sa nu fie un rezultat bun ca sa se ia de mine. Dar cat am sanse sa-mi indeplinesc obiectivul nu voi pleca. Am incredere in jucatori si sunt sigur ca urmatoarele doua jocuri le vom castiga", a spus Rednic.

Mai multe detalii in Mediafax!