Rednic mai asteapta trei jucatori

Apropo.ro / 28.07.2004, 09:26
Rednic mai asteapta trei jucatori
Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marți, ca, pîna la încheierea perioadei de transferuri, la Universitatea Craiova sînt așteptați înca trei jucatori din Divizia A. "Pîna cînd se va încheia perioada de transferuri, la Craiova sînt așteptați sa mai ajunga înca

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marți, ca, pîna la încheierea perioadei de transferuri, la Universitatea Craiova sînt așteptați înca trei jucatori din Divizia A.

„Pîna cînd se va încheia perioada de transferuri, la Craiova sînt așteptați sa mai ajunga înca trei jucatori din Divizia A, un mijlocaș central, un mijlocaș de banda stînga și un atacant. Sînt jucatori foarte buni și foarte cunoscuți, însa din cauza problemelor pe care le au la cluburile lor, ei doresc sa-și paraseasca echipele”, a spus Rednic.

Întrebat daca printre acești jucatori se numara și mijlocașul marocan Noureddine Ziyati, Rednic a precizat ca gruparea Universitatea Craiova se afla în discuții cu jucatorul echipei Rapid, dar ca președintele clubului bucureștean, Dinu Gheorghe, dorește ca acesta sa plece numai în strainatate. „Voi încerca pe ultima suta de metri sa mai am o discuție lamuritoare cu George Copos”, a adaugat Rednic, care a fost invitat, marți, sa discute cu fanii echipei pe site-ul clubului craiovean.

La întrebarea daca i-a pastrat tricoul cu numarul 7 lui Ziyati, Rednic a raspuns: „Important este sa-l luam pe jucator, cu numar sau fara numar pe tricou, important este sa-l avem în lot”.

Referitor la incidentul din timpul meciului amical Universitatea Craiova-Steaua, cînd, dupa ieșirea din teren a capitanului Mihaița Pleșan, mai mulți jucatori au refuzat banderola, Rednic a precizat ca jucatorii au greșit. „Este o lipsa de responsabilitate din partea anumitor jucatori. Eu nu am vazut acea faza, la momentul respectiv, și cred ca jucatorii au avut mare noroc. Nu sînt de acord cu asemenea lucruri. Daca se va mai întîmpla așa ceva de acum înainte, voi lua masuri drastice. De astazi, i-am anunțat ca noul capitan secund este portarul Adnan Guso”, a precizat Rednic.

Luțu refuza sa plece de la Universitatea Craiova

Jucatorul Ionuț Luțu a refuzat oferta din partea gruparii israeliene Hapoel Tel Aviv, fotbalistul declarînd ca dorește sa evolueze numai la Universitatea Craiova.

„Nu ma intereseaza alta destinație decît Universitatea Craiova. Vreau sa-mi respect contractul pe care îl am aici, chiar daca ar fi sa lupt cu întreaga echipa pentru un post de titluar. Nu ma intereseaza banii, pentru ca daca m-ar fi interesat ramîneam în Coreea, unde cîștigam foarte bine. Totuși, daca nu voi fi dorit, nu voi avea de ales”, a declarat Luțu, care primise o oferta pentru un împrumut pe un an de la gruparea din Tel Aviv.

Referitor la refuzul lui Luțu de a pleca în Israel, antrenorul Mircea Rednic a declarat ca nu înțelege atitudinea jucatorului.

„Despre Luțu nu știu ce sa mai înțeleg. Una promite și alta face. M-am cam saturat de promisiuni ca va deveni cuminte. I-am dat atîtea șanse și la Rapid, și acum cînd a venit la Craiova. Eu cred ca nu am avut atîtea șanse, cîte a avut Luțu de cînd îi sînt antrenor, în toata cariera mea de jucator. A avut oferta din Israel cu un salariu de patru ori mai mare decît are la Universitatea și a refuzat. Eu nu mai tolerez toate gafele lui. Îi voi da șanse ca oricarui jucator din lot, însa de acum înainte altfel ma voi comporta cu el. În turneul din Austria, a fost printre cei mai cuminți, dar cînd a ajuns acasa, situația s-a schimbat”, a spus Rednic.

Mediafax