Rednic: Meciul cu CFR a fost un accident

Apropo.ro / 07.11.2006, 16:26
Rednic: Meciul cu CFR a fost un accident
Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marți, înaintea meciului din Cupa României, cu Pandurii Târgu Jiu, care se va disputa miercuri, de la ora 13.00 pe Stadionul Național, ca își dorește sa demonstreze ca înfrângerea din campionat cu CFR Cluj, scor 1-2, a fost un

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marți, înaintea meciului din Cupa României, cu Pandurii Târgu Jiu, care se va disputa miercuri, de la ora 13.00 pe Stadionul Național, ca își dorește sa demonstreze ca înfrângerea din campionat cu CFR Cluj, scor 1-2, a fost un accident.

„O sa demonstram, începând cu meciul de Cupa, ca a fost un accident. Trebuie neaparat sa câștigam, pentru ca este unul dintre obiectivele noastre. Nu ne va fi ușor, va fi un meci de care pe care, mai ales ca Pandurii vin dupa o perioada cu rezultate bune și nu au nimic de pierdut”, a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamoviat a mai spus ca, pentru meciul de miercuri, nu se va putea baza pe doi jucatori. „Blay are o problema personala, a plecat în Belgia și se întoarce abia miercuri seara. Pașcovici are și el probleme familiale, fiul sau suferind o operație foarte dificila joi sau vineri”, a mai declarat Rednic.

Adrian Cristea s-a declarat de asemenea dezamagit de înfrângerea de la Cluj. „Dezamagirea e mare, mai ales ca aceasta înfrângere vine dupa 13 victorii. Daca eram mai atenți puteam evita o înfrângere”, a spus Cristea.

„Sunt în forma și pot face fața tuturor meciurilor la Dinamo. M-am obișnuit deja”, a spus Radu Ștefan, integralist în toate meciurile disputate de Dinamo în acest sezon, acumulând 1980 de minute jucate, în cele 22 de partide ale alb-roșiilor.

Mediafax