Rednic: Nu am nicio revanșa de luat

Apropo.ro / 09.12.2006, 14:16
Rednic: Nu am nicio revanșa de luat
Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, ca Dinamo nu are nicio revanșa de luat în fața formației Pandurii Târgu Jiu, deoarece, în opinia sa, dinamoviștii au fost eliminați de gorjeni din Cupa Romniei pentru ca au fost "fraieri". "Este un meci greu ca toate

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, ca Dinamo nu are nicio revanșa de luat în fața formației Pandurii Târgu Jiu, deoarece, în opinia sa, dinamoviștii au fost eliminați de gorjeni din Cupa Romniei pentru ca au fost „fraieri”.

„Este un meci greu ca toate celelalte, noi nu am avut meci ușor în acest sezon. Am probleme mari, pentru ca am foarte mulți jucatori accidentați. Dar am încredere în ceilalți jucatori care au jucat mai puțin și care au șansa sa demonstreze ca merita sa ramâna la Dinamo. Nu am nicio revanșa de luat în fața Pandurilor. În Cupa ne-au eliminat pentru ca am fost noi fraieri. Ei mai mult ca sigur ca se vor mulțumi și cu un punct, dar sper sa nu le dam aceasta posibilitate”, a spus Rednic.

Referindu-se la faptul ca jucatorii de la Pandurii au prime promise din partea adversarilor echipei Dinamo, Rednic a spus: „Asta este, știam și ne așteptam. Și noi o sa avem o prima mare pentru meciul de duminica, dar nu conteaza banii, noi suntem pe primul loc, la diferența mare de puncte și asta este adevarata satisfacție. Acest lucru nu poate decât sa ne ambiționeze, suntem o echipa puternica și toata lumea vrea sa ne bata”. 

Întrebat daca stelistul Nicolae Dica trebuie ales fotbalistul anului, Rednic a raspuns: „Dica a facut un sezon foarte bun, a demonstrat-o și în meciurile importante, dar nu pot spune eu daca este sau nu fotbalistul anului. Pot sa spun ca și Niculescu și Ganea au facut un sezon bun. Eu oricum îl apreciez pe Dica”.

Deoarece are șapte jucatori accidentați, Rednic i-a convocat pentru meciul cu Pandurii pe Mușat și pe Craciun de la Dinamo II.

Dinamoviștii s-au antrenat, vineri, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, iar apoi au intrat în cantonament pentru meciul cu Pandurii. La ședința de pregatire de vineri a participat și jucatorul echipei ȚSKA Sofia, Florentin Petre, alaturi de fiul sau Patrick.

Partida Pandurii Târgu Jiu – Dinamo are loc, duminica, de la ora 13.00, în etapa a XIX-a a Ligii I, a doua a returului și ultima disputata în acest an.

Rednic l-ar lasa pe Pulhac sa plece, dar deocamdata nu are o oferta concreta

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, ca l-ar lasa sa plece pe Cristian Pulhac, însa a subliniat ca deocamdata nu exista o oferta concreta pentru fundașul dinamovist.

Întrebat daca îl va lasa pe Pulhac sa plece, Rednic a raspuns: „Da, dar nu avem înca o oferta concreta și nu are rost sa discutam acum. Vom vorbi despre cine pleaca sau cine vine, dupa ultimul meci de la Londra, cel cu Tottenham. Este adevarat ca au fost foarte mulți impresari care i-au urmarit pe jucatorii mei la meciurile din Cupa UEFA. Avem oferte pentru ei, asta este un lucru pozitiv, dar nu înseamna ca o sa le dam drumul. Noi suntem în curs sa formam o echipa puternica și acum ce facem? Le dam drumul la jucatori sa plece?”.

Unul dintre acționarii FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, ca pe adresa clubului au sosit oferte de la diverse grupari din strainatate pentru 24 de fotbaliști, printre cele mai tentante figurând una de la Internazionale Milano pentru fundașul Cristian Pulhac.

Neagoe: Pandurii este acum o echipa respectata

Antrenorul Eugen Neagoe crede ca echipa Pandurii este mult mai respectata acum decât la începutul campionatului, precizând ca și adversara din etapa a XIX-a a Ligii I, Dinamo, va trata meciul de duminica cu mai multa seriozitatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Vom face tot posibilul sa câștigam cu Dinamo și sa încercam sa relansam campionatul. Va fi un meci mai greu decât în Cupa, pentru ca Dinamo este pe primul loc și ei vor fi mai atenți la noi și ne vor trata cu mai multa seriozitate. Pentru ca, într-adevar, acum suntem ceva mai respectați. Toate echipele cu care jucam ne privesc altfel decât la începutul campionatului, pentru ca am dovedit în acest tur ca formam o echipa buna”, a spus Neagoe.

Referitor la meciul cu Dinamo, președintele Marin Condescu a apreciat ca nu va fi vorba despre o razbunare. „Pentru ca echipa sa aiba continuitate, meciul trebuie sa se încheie cu o victorie. Va fi un meci frumos, mai ales ca este ultimul din acest an. Noi nu avem probleme de razbunari și de revanșe. Noi facem un meci curat și vrem continuitate”, a spus oficialul gorjean.

Neagoe: Primele care conteaza pentru noi sunt cele de la club

Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, a declarat, vineri, ca primele care conteaza pentru jucatorii sai în vederea meciului cu Dinamo sunt cele oferite de conducerea clubului gorjean, respectiv 1.500 de dolari pentru fiecare fotbalist, și nu cele promise de adversarii gruparii bucureștene.

„Probabil ca Gigi Becali a facut o gluma când a spus ca își vor câștiga respectul lui cei care vor învinge pe Dinamo. Nu pot sa comentez afirmația lui ca va premia pe cei care vor învinge pe Dinamo. Noi jucam cu Dinamo, nu cu Steaua, ce legatura are Becali cu meciul nostru? Noi avem prima noastra de la club, de 1500 de dolari și speram sa o luam pentru ca vin sarbatorile, dar atât și nimic mai mult”, a spus Neagoe într-o conferința de presa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la plecarea spre Lyon, pentru meciul cu Olympique din Liga Campionilor, ca, din retur, echipele care o vor învinge pe Dinamo, vor câștiga foarte mulți bani din partea sa.

Pe de alta parte, atacantul echipei Pandurii, Sorin Vintilescu, a declarat ca el se simte motivat în vederea meciului cu Dinamo de faptul ca stadionul din Târgu Jiu va fi din nou arhiplin. „Faptul ca stadionul va fi plin ne este de ajuns și nu trebuie sa avem alta motivație. Asta pe noi ne stimuleaza foarte mult și nu ne mai intereseaza ce face Gigi Becali duminica, de la ora unu, sau ce fac alții. Asta ne supermotiveaza. Înseamna mult sa joci în fața unui stadion arhiplin, înseamna ca ceea ce am facut pâna acum n-am facut degeaba și am facut bine. Nu e întâmplare ca jucam cu stadionul plin, ci este și un rezultat al muncii depuse de noi pâna acum și al jocului bun de pâna acum”, a spus jucatorul.

Jucatorul Marin Vatavu, care a fost adus în vara de la Dinamo, spera sa-i faca pe responsabilii gruparii bucureștene sa regrete ca l-au cedat la Pandurii. „Nu pot sa zic ca a renunțat prea ușor la mine Dinamo. Sper sa îi fac sa zica ei ca au renunțat prea ușor la mine prin evoluțiile mele. Daca voi juca sper sa îi fac sa regrete și plecarea mea cum au regretat-o pe cea a lui Iordache la meciul de Cupa. Sper sa joc bine și sa câștigam cele trei puncte”, a spus Vatavu.

Mediafax