Rednic nu vrea sa revina la Dinamo acum

Apropo.ro / 11.04.2008, 16:48
Rednic nu vrea sa revina la Dinamo acum
Mircea Rednic a declarat ca nu crede ca este acum momentul sa revina pe banca tehnica a formatiei din Soseaua Stefan cel Mare.

Mircea Rednic a declarat, astazi, ca nu crede ca este acum momentul sa revina pe banca tehnica a cainilor, deoarece echipa joaca bine, iar rezultatul din meciul cu Pandurii Tg-Jiu a fost un simplu accident.

"Eu am semnat un contract pe doi ani incepand cu 1 iunie. Am fost in vacanta, acum m-am intors acasa. Nu stiu, vom discuta astazi, dar nu cred ca este momentul sa vin eu acum. Au un antrenor, echipa a jucat bine in afara de ultimul meci, care dupa parerea mea a fost un accident, sa iei gol in minutul 87-90, a fost o relaxare pe un fond bun de joc. Eu nu cred ca e cazul sa vin eu acum. E un antrenor care a pregatit echipa in iarna si cunoaste mai bine jucatorii, vorbesc de cei noi", a spus Rednic.

Antrenorul a fost rugat de oficialii dinamovisti sa revina mai devreme la gruparea alb-rosie, chiar daca el a semnat un contract cu formatia Stefan cel Mare, care este valabil incepand cu data de 1 iunie.