Rednic o intoarce ca la Ploiesti!

Apropo.ro / 16.04.2008, 18:32
Rednic o intoarce ca la Ploiesti!
Desi, era anuntata ca sigura venirea lui Rednic ca antrenor principal al cainilor, acesta a declarat ca nu a semnat niciun contract cu Dinamo.

Desi, era anuntata ca sigura venirea lui Mircea Rednic ca antrenor principal al cainilor, acesta a declarat ca nu a semnat niciun contract cu Dinamo si spune ca se mai gandeste daca va mai accepta oferta oficialilor dinamovisti, informeaza Prosport.

Puriul s-a aratat deranjat de noua functie ocupata de Cornel Dinu, deoarece nu vrea la echipa jucatori transferati peste capul sau, iar in cazul in care s-ar intampla asa ceva nu si-ar asuma rezultatele inregistrate de acestia.

"Nu vreau sa comentez pe marginea faptului ca Dinu se ocupa acum de transferuri. In momentul in care o sa stau de vorba cu actionarii de la Dinamo, atunci o sa spun ce vreau, ce nu vreau, care sunt conditiile mele. Dinu urmareste jucatori de cand a plecat Zenga, pentru ca a preluat functia de director tehnic. El inca e activ. La orice echipa am fost, singura greseala care s-a facut a fost ca s-au adus jucatori peste capul meu, cum a fost si cazul lui Copos la Rapid. Atunci cine raspunde de rezultate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai antrenez, si altii aduc jucatori?", a declarat Mircea Rednic.