Rednic ramane la Craiova

Apropo.ro / 13.04.2004, 08:32
Rednic ramane la Craiova
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a afirmat ca nu dorește sa revina la formația Rapid, deși suporterii gruparii giuleștene i-au scandat numele dupa meciul cu FCM Bacau. "Este adevarat ca m-au sunat suporterii sa-mi faca urari de ziua mea și

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a afirmat ca nu dorește sa revina la formația Rapid, deși suporterii gruparii giuleștene i-au scandat numele dupa meciul cu FCM Bacau.

„Este adevarat ca m-au sunat suporterii sa-mi faca urari de ziua mea și de Paște, dar și sa-mi ceara sa revin în Giulești. Eu discut cu George Copos (n.r – patronul clubului Rapid) foarte des și chiar am vorbit și despre o eventuala revenire, dar ma simt foarte bine la Craiova și vreau sa-mi respect contractul”, a afirmat Rednic, care a menționat ca dorește ca Universiatea sa învinga formația Rapid, în meciul de miercuri, și sa se califice pentru Cupa UEFA.

Președintele clubului craiovean, Pavel Badea, a spus ca nu se pune problema ca Rednic sa plece de la Universitatea. „Rednic are tot sprijinul din partea conducerii și a jucatorilor și sîntem convinși ca ne putem clasa chiar pe locul trei, în fața Rapidului”, a spus Badea.

Patronul Dinel Staicu a subliniat, la rîndul sau, ca Universitatea Craiova dorește sa ajunga în Cupa UEFA. „Daca pîna în urma cu o saptamîna ma gîndeam sa ne înscriem în Cupa Intertoto, acum, avînd în vedere ca și Copos vrea în Intertoto, noi ne dorim sa ajungem în Cupa UEFA”, a spus Staicu.

Jucatorii craioveni se vor duce, luni seara, la restaurant și vor vor ramîne în cantonament. Pentru prima data de la sosirea lui Rednic, jucatorii vor intra în cantonament cu doua zile înainte de meci.

Mediafax