Rednic: „Ropo nu regreta ca a ramas! Altii ar da bani sa vina la Dinamo” (Prosport)

Apropo.ro / 12.01.2009, 14:00
Rednic:
Mircea Rednic si-a exprimat inca o data increderea fata de lotul pe care il are la dispozitie, scrie Prosport.ro

Mircea Rednic si-a exprimat inca o data increderea fata de lotul pe care il are la dispozitie si e convins ca nu mai are nevoie de intariri pentru a lua campionatul.

Tehnicianul spune ca omogenitatea si echilibrul va fi principalul atu al cainilor in lupta pentru titlu de campioana. Puriul spune ca atingerea obiectivului propus depide doar de rezultatele echipei din Stefan cel Mare si vrea sa le insufle jucatorilor acest lucru.

Daca inainte de tur tehnicianul a avut la dispozitie foarte multi fotbalisti, pe care nu-i cunostea foarte bine, acum stie pe cine se va baza in retur.

"Sunt multumit ca am la dispozitie, in proportie de 90%, acelasi lot cu care am terminat turul, lucru care nu s-a intamplat in vara cand am antrenat trei loturi. Suntem echilibrati in toate compartimentele si, daca va fi nevoie, dupa primul cantonament e posibil sa mai luam pe cineva, insa pana atunci nu vorbim despre asta. Jucatorii mei sunt constienti de ce ne asteapta in retur si trebuie sa ne pregatim bine. Avem sanse la titlu, dar totul depinde doar de noi, nu de ceilalti. Trebuie sa castigam fiecare meci", a spus Rednic la reunire.

Mai multe detalii despre declaratia lui Mircea Rednic, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro