Rednic: Si Maldarasanu a fost bananier la Besiktas

Apropo.ro / 21.01.2008, 10:03
Rednic: Si Maldarasanu a fost bananier la Besiktas
Rednic spune ca Maldarasanu nu a procedat corect cand i-a numit bananieri pe unii jucatori, spunind ca si fostul rapidist a fost bananier la Besiktas

Tehnicianul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat ca mijlocasul Marius Maldarasanu nu a procedat corect cand i-a numit bananieri pe unii jucatori, subliniind ca si fostul mijlocas rapidist a fost bananier la Besiktas, unde a jucat 30 de minute.

"Urat din partea lui ca i-a numit bananieri pe unii jucatori. Si el a fost bananier la Besiktas, unde a jucat 30 de minute. Asta este viata, trebuie sa accepti unele lucruri. M-a deranjat atacul lui pentru ca eu am insistat foarte mult la George Copos sa plece jucator liber, tinand cont de ce a facut la Rapid. Daca ar fi avut ceva de spus, trebuia sa-mi spuna mie. Dar nu a venit nici macar o data. Il inteleg pentru ca este durerors sa pleci", a declarat Rednic.

Tehnicianul rapidist a mai spus ca nu are nevoie de un inlocuitor pentru Maldarasanu. "Este un jucator foarte bun, dar cred ca Lazar, Grigore, Grigorie si Herea sunt peste el. Este parea mea, s-ar putea sa gresesc, dar timpul o sa ne demonstreze.

Maldarasanu, care si-a reziliat sambata contractul cu Rapid, declarase agentiei MEDIAFAX ca antrenorul Mircea Rednic l-a lasat sa plece de pentru ca acesta "are de transferat ceva bananieri, sunt ceva comisioane de luat, si trebuia sa elibereze cateva locuri in lot".

Marius Maldarasanu a fost transferat in vara anului 1998 de la Petrolul Ploiesti la Rapid, unde a evoluat neintrerupt pana in prezent cu exceptia returului sezonului 2002-2003 cand a jucat la Besiktas Istanbul. El a castigat un titlu de campion al Romaniei cu Rapid (1999); un titlu de campion al Turciei cu Besiktas Istanbul (2003); trei Cupe ale Romaniei (2002, 2006 si 2007) si patru Supercupe ale Romaniei (1999, 2002, 2003 si 2007). Sfert-finalist al Cupei UEFA cu Rapid in 2006, Maldarasanu este liderul prezentelor "all-time" in cupele europene, pentru clubul Rapid cu 36 meciuri.