Rednic: Suntem in discutii cu 2-3 jucatori straini si romani

Apropo.ro / 08.01.2008, 10:04
Rednic: Suntem in discutii cu 2-3 jucatori straini si romani
Mircea Rednic a declarat ca Rapid va transfera in aceasta pauza competitionala doi sau trei jucatori straini si romani

Mircea Rednic a declarat ca Rapid va transfera in aceasta pauza competitionala doi sau trei jucatori straini si romani, clubul demarand deja negocierile pentru achizitionarea lor.

"Noi am stabilit deja ce intentii avem. Vom aduce doi sau trei jucatori straini si romani. Suntem in discutii cu ei si speram sa ii avem in lot pentru retur", a spus Mircea Rednic, care a fost prezent, luni, la baza ProRapid, pentru prima zi de munca la club pe anul 2008.

Tehnicianul nu a dorit sa dezvaluie numele fotbalistilor pe care FC Rapid intentioneaza sa ii achizitioneze, spunand doar ca atacantul Ibrahim Salou de la FC Bruges este de acord in proportie de 90 la suta sa semneze cu gruparea giulesteana. "Nu are niciun sens sa ma apuc si eu acum sa dau nume de jucatori. Am spus ca sunt si straini, si romani. Pentru Salou de exemplu, avem o intelegere cu FC Bruges. Iar jucatorul este de acord in proportie de 90 la suta, pentru ca are si o alta oferta. Sunt sanse mari ca pana la urma sa aleaga Rapidul", a mentionat antrenorul rapidist.

Mircea Rednic s-a aratat deranjat de zvonurile legate de plecarile si sosirile unor jucatori la Rapid. "Sunt atatea nume care se vehiculeaza, nici nu mai stiu de cine nu s-a scris. Si zvonurile astea nu fac decat sa creeze probleme jucatorilor mei. Se spune ca pleaca ba unul, ba altul… Ei ce ar trebui sa gandeasca? Jumatate din lot vine deja de bunavoie la Pro Rapid si se antreneaza. Toti sunt jucatori seriosi si nu e normal sa treaca prin asa ceva", a adaugat Rednic.

Echipa Rapid se va reuni pe 14 ianuarie.