Rednic: Suntem in discutii cu Milosevici

Apropo.ro / 21.01.2008, 10:28
Rednic: Suntem in discutii cu Milosevici
Mircea Rednic a declarat ca se poarta negocieri pentru achizitionarea jucatorului sarb Savo Milosevici

Mircea Rednic a declarat ca se poarta negocieri pentru achizitionarea jucatorului sarb Savo Milosevici, dar a precizat ca daca acesta nu va accepta are destule solutii in lot.

"Am vorbit cu impresarul lui, acum suntem in perioada de discutii cu el. Milosevici vrea sa vina la Rapid. Cred ca o decizie o sa o luam zilele urmatoare. Dar daca nu vine, am un lot foarte bun, avem atacanti, e Buga, e Burdujan, e Boya, sunt destui", a spus Rednic.

Tehnicianul a explicat si motivul pentru care si l-ar dori pe Milosevici in lot: "Sarbii se acomodeaza mai repede in Romania". El a precizat ca mai are nevoie de doi jucatori pentru a dubla fiecare post. "Cred ca ne-ar mai trebui doi jucatori ca sa acoperim toate posturile. Ne-am mai trebui de exemplu la mijloc, pe partea dreapta, acolo unde Dica a ramas singur pentru ca Herea o sa treaca mijlocas ofensiv", a mai afirmat antrenorul rapidist.

Intrebat daca atacantul Adrian Neaga este o solutie pentru Rapid, avand in vedere ca nu mai este dorit la Steaua, Rednic a raspuns: "Nu ma interseaza ce i se intampla lui la club. E un jucator pe care il cunosc foarte bine, un jucator foarte bun, dar nu e problema mea ce se intampla la clubul lui".

Mircea Rednic a declarat ca din campionatul intern si-a dorit trei jucatori, Janos Szekely, Stefan Mardare si Petar Jovanovici. "E mult mai greu sa iei jucatori din tara decat de afara. Eu am vrut trei jucatori si nu s-a putut, asta e. Conducatorii stiu mai bine. De la Vaslui am dorit doi jucatori, pe Mardare si pe Jovanovici, daca nu putem sa-l aducem pe Szekely. Discutiile le-a purtat domnul Copos. Eu n-am sunat jucatorii, n-am sunat pe nimeni", a adaugat Rednic.

Directorul tehnic Nicolae Manea a afirmat de asemenea, ca Rapid are suficienti atacanti in lot, astfel incat nu este o prioritate transferul lui Savo Milosevici. "Din ce am vazut Milosevici este bun si la Dinamo, este bun si la Steaua, e bun peste tot. Avem destui atacanti, nu stiu daca il vom lua. Vom vedea ce se va intampla. Noi avem un lot bun, cred ca sunt dubluri cam pe fiecare post si nu va fi o problema daca nu mai aducem niciun jucator", a spus Manea.

Lotul echipei Rapid a plecat, duminica dupa-amiaza, de pe Aeroportul Henri Coanda, spre Rio Maior (Portugalia), acolo unde in perioada 20 ianuarie – 2 februarie va efectua un turneu de pregatire. Cei 21 de jucatori care au facut deplasarea sunt: Coman, Andrade, Marinescu (portari); Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovic, I. Stancu, Ph. Leonard (fundasi); E. Dica, Herea, Lazar, Grigore, Grigorie, Cesinha (mijlocasi); Buga, Burdujan, Boya, Despotovic, Raduta, Griffiths (atacanti). Singurul indisponibil este fundasul Danut Perja, care a suferit o luxatie a cotului si va incepe recuperarea peste aproximativ doua saptamani.