Rednic va folosi titularii

Apropo.ro / 16.07.2007, 16:18
Rednic va folosi titularii
Mircea Rednic este decis sa puna capat experimentelor. Astfel, cu ocazia turneului Wuestenrot Versicherungs Cup de la Zell Am See, care va avea loc intre 18 si 20 iulie, "Puriul" va folosi echipa standard. "Meciul cu Sparta a fost ultimul in care i-am folosit pe toti. Incepand cu

Mircea Rednic este decis sa puna capat experimentelor. Astfel, cu ocazia turneului Wuestenrot Versicherungs Cup de la Zell Am See, care va avea loc intre 18 si 20 iulie, „Puriul” va folosi echipa standard.

„Meciul cu Sparta a fost ultimul in care i-am folosit pe toti. Incepand cu meciurile din turneu si cele cu amatorii o sa joc cu primul unsprezece pe care il voi folosi in Supercupa. Dar asta nu inseamna ca cei care vor intra, vor ramae titulari”, a spus Rednic.

In ceea ce priveste initiativa de a mai aduce jucatori la echipa, antrenorul dinamovist le ofera ca exemplu jucatorilor sai pe cei de la Chelsea, aceasta ca sa nu se ingrijoreze daca la echipa se mai efectueaza inca transferuri.

„Ei trebuie sa isi vada de treaba lor, sa nu ii intereseze ca vine un jucator sau altul. Asa e si la Chelsea si la alte echipe puternice, care au loturi de cîte 30 de jucatori, unul mai valoros decat altul. Ei trebuie sa isi vada de antrenamente si sa nu fie suparati cand citesc prin ziare ca vine unul sau altul. Inseamna ca antrenorul a decis ca pe postul respectiv e nevoie de o dublura. E raspunderea mea la mijloc”, a spus Rednic pentru fcdinamo.ro.

Mirel Mircea