Rednic va semna cu FC Vaslui

Apropo.ro / 14.01.2005, 10:34
Rednic va semna cu FC Vaslui
Antrenorul Mircea Rednic va semna un contract, pîna la finalul sezonului, cu FC Vaslui, liderul seriei I a diviziei B, valoarea înțelegerii fiind de 50.000 de dolari. Înțelegerea a fost stabilita miercuri seara, la București, cu fostul arbitru internațional Adrian

Antrenorul Mircea Rednic va semna un contract, pîna la finalul sezonului, cu FC Vaslui, liderul seriei I a diviziei B, valoarea înțelegerii fiind de 50.000 de dolari.

Înțelegerea a fost stabilita miercuri seara, la București, cu fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, principalul finanțator al clubului vasluian.

„Vasluiul a dat o lovitura extraordinara de imagine prin aducerea la echipa a unuia dintre cei mai buni antrenori români. Dupa cîte se vede, noi nu glumim cînd tot spunem de promovare anul acesta. Rednic poate face la Vaslui o echipa foarte buna. Sigur ca, împreuna cu el, mai pregatim cîteva surprize în privința jucatorilor care o sa evolueze în retur, pentru a nu avea absolut nici o problema la promovare”, a declarat Adrian Porumboiu.

Contractul cu Mircea Rednic va fi semnat la sfîrșitul acestei saptamîni. Obiectivul fixat noului antrenor este promovarea în primul eșalon forbalistic. Fostul tehnician al Rapidului și Universitații Craiova a declarat ca în contractul cu FC Vaslui va exista o clauza prin care va putea pleca daca are oferte din strainatate sau de la o echipa de top din Divizia A.

Mediafax