Rednic va testa un mijlocas canadian

Apropo.ro / 22.01.2008, 10:19
Rednic va testa un mijlocas canadian
Mircea Rednic il va testa pe canadianul Jaime Peters, mijlocas dreapta aflat acum in lotul formatiei engleze Ipswich Town

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, il va testa in turneul din Portugalia pe canadianul Jaime Peters, mijlocas dreapta aflat acum in lotul formatiei engleze Ipswich Town, a declarat directorul general Constantin Zotta.

"Deocamdata nu putem spune decat ca ne intereseaza. Mircea (n.r. – Mircea Rednic) a vorbit cu un impresar despre el. Peters urmeaza sa vina in turneul din Portugalia. Daca Mircea o sa se declare multumit de el, atunci se poate vorbi despre un posibil transfer. Dar acum suntem departe de asa ceva", a spus Zotta.

In varsta de 21 de ani, Jaime Peters a fost transferat in vara anului 2005 in liga a doua engleza la Impswich Town, dupa ce in 2004 a refuzat oferte de la echipele Chelsea si Manchester United. Pentru Ipswich a evoluat in sezonul 2006-2007 de 27 de ori si a inscris 2 goluri. In actualul sezon, internationalul canadian are doar sase prezente in echipa engleza, de fiecare data din postura de rezerva.

Lotul echipei Rapid se afla la Rio Maior (Portugalia), acolo unde in perioada 20 ianuarie – 2 februarie efectueaza un turneu de pregatire. In Portugalia, Rapid va disputa patru partide amicale cu Rio Maior (22 ianuarie), Estoril (24 ianuarie), Primera de Augustus (26 ianuarie) si Naval (30 ianuarie).