Reese Witherspoon a fost arestată

Apropo.ro / 22.04.2013, 12:30
Reese Witherspoon a fost arestată
Actrița Reese Witherspoon a fost arestată, împreună cu soțul ei, în urma unui incident petrecut în trafic.

Potrivit polițiștilor din Georgia, Jim Toth, soțul lui Reese Witherspoon, se afla la volan în stare de ebrietate. El a făcut mai multe depășiri nepermise și a trecut pe culoarea roșie a unui semafor.

Când au fost opriți de polițiști, Reese a început să le spună organelor cine este ea și că vor ajunge peste tot la știri. Polițiștii nu s-au lăsat impresionați de statutul actriței.

La reținerea lui Jim, Reese a devenit nervoasă, a ieșit din mașină, deși polițiștii îi spuseseră să rămână acolo. Pentru că nu s-a supus cerințelor, vedeta a a fost arestată și ea împreună cu soțul.

Cei doi au fost eliberați pe cauțiune, în cele din urmă, iar Reese Witherspoon a declarat că este conștientă că a întrecut măsura în privința alcoolului și că îi este rușine de cele întâmplate.

„Cuvintele adresate polițiștilor în acea seară nu mă definesc. Îmi pare rău pentru comportamentul meu, căci eu am respect pentru poliție. Mi-a fost teamă pentru soțul meu”, a spus Reese.

La circa 48 de ore după arestare, Reese și Jim apăreau pe covorul roșu la premiera filmului „Mud”. Presa a asaltat-o cu tot felul de întrebări referitoare la întâmplarea cu poliția, însă actrița a stat doar la poze, cu zâmbetul pe buze, evitând toate discuțiile cu jurnaliștii.