Reese Witherspoon, lovita de masina in timp ce facea jogging

Apropo.ro / 08.09.2011, 11:52
Reese Witherspoon, lovita de masina in timp ce facea jogging
O femeie in varsta de 84 de ani se afla la volanul masinii cu care a lovit-o pe actrita Reese Witherspoon in timp ce facea jogging in Santa Monica, SUA.

Actrita Reese Witherspoon a fost lovita de o masina, ieri, in timp ce facea jogging in localitatea Santa Monica, langa Los Angeles.

In prezent, ea se afla la ea acasa si se recupereaza, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Gandul.info. Masina era condusa de o femeie in varsta de 84 de ani.

„Actrita nu a fost ranita grav si se recupereaza la ea acasa”, a spus purtatorul de cuvant al lui Witherspoon, insa a refuzat sa ofere alte detalii despre incident.

Cu putin inainte de accident, ea a fost vazut in compania sotului ei, Jim Toth, si a celor doi copii ai ei din mariajul cu Ryan Phillippe, Ava si Deacon.

Reese Witherspoon si familia ei

In varsta de 35 de ani, Reese Witherspoon a castigat premiul Oscar in 2006, pentru rolul June Carter Cash din filmul „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”.

In 2008, actrita a jucat alaturi de Vince Vaughn in comedia „De Craciun nu stam acasa!” si si-a imprumutat vocea unuia dintre personajele din filmul de animatie „Monsters vs. Aliens”.

Totodata, ea este cunoscuta pentru rolul din seria „Blonda de la Drept”. In prezent, actrita lucreaza la proiectele „Around the World in 80 Dates” si „Bell Witch”.