Regele care-și conduce supușii din Africa prin Skype

De: Carmen Ulian / 04.12.2014, 12:00
Regele care-și conduce supușii din Africa prin Skype
Cel cunoscut ca fiind Regele Banash din Hohoe este un conducător ca nimeni altul. Își conduce supușii prin intermediul Skype, de la reședința sa din Germania.

Regele Banash, în vârstă de 66 de ani, locuiește în Germania și crede că regulile vechi de guvernare nu sunt pentru el. Chiar și la mare depărtare, omul ia legătura prin Skype cu supușii săi în problemele comune.

El s-a mutat în Germania în urmă cu câțiva ani, s-a îndrăgostit de această țară pe când era la studii și nu a mai plecat. Regele a acceptat coroana de conducător, cu mențiunea să nu fie nevoit să revină în țara sa natală.

regele

În Germania locuiește cu soția sa aproape de Frankfurt, are un service auto și își găsește timp și pentru cei 200.000 de supuși ai regatului său din sud-estul Ghanei. Când nu folosește Skype, apelează la telefonul mobil și invers. Uneori disputele clanurilor cer ședințe online până după miezul nopții. Merge acasă aproape de șase ori pe an.

Departe de regat, Banash își ajută oamenii trimițându-le echipamente de purificare a apei, medicamente sau alte produse necesare unui trai decent.

Din nefericire, regelui i-a fost prădată locuința de hoți, pe când el se afla la masă, în oraș. Au furat câteva obiecte din colecția regală, printre care un lanț de aur moștenire de familie și alte piese vechi de sute de ani ce valorează în jur de 20.000 de euro. Speră să găsească faptașii.