Regele e gol

Apropo.ro / 31.10.2001, 22:31
Regele e gol
Fotbal intern: 900.000 biletul la negru Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse În contrast cu jucatorul Hagi, care avea solutii pentru orice faza, antrenorul Hagi intra în panica si în criza de idei "Gicaaaa! Du-te-n fata!".


Fotbal intern: 900.000 biletul la negru

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



În contrast cu jucatorul Hagi, care avea solutii pentru orice faza, antrenorul Hagi intra în panica si în criza de idei

„Gicaaaa! Du-te-n fata!”. Hagi face semne disperate ca Popescu sa urce în careul slovenilor. În acel moment, pe teren, în avanposturi erau 5 atacanti: Adi Ilie, Marius Niculae, Pancu, Ganea si Mihalcea, ultimul intrat pe teren în minutul 79.

Felul în care românii au acoperit suprafata de joc pe finalul meciului a lasat sa se vada ca selectionerul a intrat în panica si nu a mai fost capabil sa gîndeasca, sa gaseasca o solutie. A mizat pe centrarile înalte spre gramada de jucatori aruncati în disperare de cauza în careul advers. Din ploaia baloanelor trimise spre poarta lui Simeunovici s-au nascut o bara (Pancu) si cîteva suturi, care au dat însa emotii destul de firave oaspetilor.

Lipsa de reactie a lui Hagi s-a vazut si în întîlnirile precedente. Cu Georgia, fiind condus pe teren propriu, a ales aceeasi solutie, cu Gica Popescu aruncat în atac si cu 4 vîrfuri lînga el: Mihalcea, Pancu, Niculae si Rosu.

A avut însa noroc si „Baciu” a egalat. În Slovenia a facut foarte tîrziu schimbarile, motiv pentru care acestea au fost practic inutile, iar aseara parca a fost dominat doar de celebrul „Focu’ la ei” al lui Halagian. Sursa:www.prosport.ro