„Regele neinvins” Arthur Abraham isi apara titlul IBF la Sport.ro!

Apropo.ro / 07.11.2008, 12:26
Arthur Abraham isi apara centura in fata lui Raul Marquez in direct la Sport.ro, sambata, 8 noiembrie, de la ora 23:00.

Saptamana exploziva in boxul mondial – Arthur Abraham isi apara centura mondiala in fata mexicanului Raul Marquez in direct la Sport.ro, sambata, 8 noiembrie, de la ora 23:00. A doua zi, duminica, Dragonul Joe Calzaghe se bate cu legendarul Roy Jones junior, la Sport.ro, de la ora 19:00.

Pe Joe Calzaghe nu-l mai intereseaza titlurile de campion mondial -  a urcat de la categoria lui Bute, unde detinea 3 centuri mondiale ca sa imparta pumni starurilor de la semi grea, categoria ”Rechinului” Diaconu. In aprilie, Joe Calzaghe a uimit lumea dupa ce l-a batut pe ”Calaul” Bernard Hopkins. Neinvins in 45 de paride, Calzaghe i-a venit de hac si rivalului lui Bute, danezul Michael Kessler, iar acum se bate cu o alta legenda – Roy Jones Junior. La inceputul anului, Roy Jones si-a facut o revenire de senzatie in ring – l-a batut in stil de mare campion pe Felix Tito Trinidad.

 „Ma simt privilegiat doar pentru ca am ocazia sa ma confrunt cu cineva care are atata onoare si demnitate in el. Acest adversar este mandru si demn, dar eu sunt favoritul”, a declarat Roy Jones Junior la conferinta de presa

 „Stiti, el vorbeste, vorbeste, vorbeste…Eu sunt satul de vorbe. Vreau doar sa intru in ring si sa lupt. Sunt intr-o forma foarte buna, poate cea mai buna din ultima perioada”, a ripostat Joe Calzaghe

Batalia legendelor – Roy Jones junior versus Joe Calzaghe e la Sport.ro, duminica, 9 noiembrie de la ora 19:00, iar sambata, in direct de la 23:00, box spectacol din Germania – ”Regele neinvins” Arthur Abraham isi apara titlul IBF la mijlocie in fata ”Diamantului” Raul Marquez.

BOX LA SPORT.RO

Sambata 08.11
23:00 BOXBUSTER: Arthur Abraham – Rafael Marquez (DIRECT)

Duminica 09.11
19:00 BOXBUSTER: Joe Calzaghe  – Roy Jones, Jr. (EXPLOZIV)

Foto: Mediafax.ro