Regină a frumuseții, șochează publicul cu un mesaj uluitor (Video)

Apropo.ro / 06.11.2012, 16:00
Brie Lybrand din Lousiana a realizat un filmuleț prin care îi cere socoteală tatălui ei pentru o experiență trăită în adolescență.

Brie Lybrand este un „guru al frumuseții”, după cum o consideră publicul larg. De-a lungul timpului, Brie le-a oferit fanilor săi numeroase tutoriale despre arta fumuseții, a machiajului, etc.

De această dată, regina frumuseții a apărut în cel mai nou filmuleț al ei nemachiată, nearanjată, obosită și încercănată.

În noul ei videoclip, Brie a apărut cu un pistol cu care își amenință tatăl care a abuzat sexual de ea timp de nouă ani de zile.

Postul ei de pe youtube se numește „Un altfel de video” și spune că acum este momentul să vorbească deschis despre tragedia trăită. Tatăl ei, Steven Bressler, a violat-o de la vârsta de 4 ani și până la 13 ani.

Brie mărturisește că niciodată nu a depus plângere împotriva tatălui ei care i-a distrus copilăria și viața, ore întregi, zile la rând.

Am primit un mail de la Youtube care m-a înștiințat că omul care m-a violat s-a și abonat canalului meu. Omul care mi-a luat virginitatea, mi-a furat inocența a avut tupeul să se aboneze și să-mi vadă postările„, spune Brie.

Regina frumuseții Brie a mai declarat că nu doar ea este o victimă a abuzurilor tatălui ei, ci și mama ei. „Tatăl meu a încercat să o omoare pe mama de multe ori. A lovit-o și a aruncat-o în pisicină. Și acum mai am coșmaruri„, mai spune Brie.

Ron Lybrand a îndurat nebunia soțului din dorința de a-și proteja copilul. Când ea îi lua apărarea micuței, tatăl se răzbuna pe amândouă.

Brie
Brie

Toți au rămas șocați în fața acestor dezvăluiri, căci nimeni nu ar fi bănuit nimic. Brie a ales să termine studiile la Teatru și Istorie, despre care crede că o pot ajuta să evadeze din realitate.

Brie a arătat în videoclip și trei arme de foc pe care le-a pregătit pentru tatăl ei.

Cei mai mulți privitori se întreabă acum dacă povestea ei este adevărată sau este fabricată, ea fiind o tânără actriță. Cine ar fi atât de nebun să spună public că urmează să comită o crimă oribilă.