Regina Angliei: „Kate Middleton e leneșă, vanitoasă, cheltuitoare și prostănacă”

De: Gabriela Voicu / 05.03.2012, 11:30
Regina Angliei:
Scandal la Palatul Buckingham! Regina Angliei o consideră pe Kate Middleton nedemnă de statutul regal obținut în urma căsătoriei cu Prințul William.

Regina Elisabeta a II-a este din ce în ce mai nemulțumită de soția nepotului ei, Kate Middleton.

Dacă înainte de nunta cu William regina era ingrijorata ca nora sa nu are o slujbă, acum suverana se plânge că aceasta nu-și îndeplinește îndatoririle de membru al familiei regale.

Potrivit revistei InTouch, citata de Celebitchy, regina Angliei spune că soția nepotului ei e „leneșă”. Ducesa de Cambridge „este cunoscută în cercul apropiaților familiei regale ca Ducesa-Care-Nu-Face-Nimic”.

Kate Middleton si William

Regina Elisabeta a II-a consideră că ducesa de Cambridge nu iese destul în societate. In mai puțin de un an, Kate a participat doar la 35 de baluri caritabile, spre deosebire de regretata prințesă Diana, care mergea și la 170 de astfel de evenimente.

Regina Angliei o mai considera pe Kate prea vanitoasă și cheltuitoare. Ea petrece patru sau cinci ore ca să-și aranjeze coafura și cheltuie mult prea mulți bani pe poșete și haine.

Regina se plânge și de lipsa de cultură generală a lui Kate Middleton. Revista InTouch amintește de o întrebare prostească pe care ducesa de Cambridge a pus-o în legătură cu un ou Faberge. Totuși, Kate va deveni prima regină consort a Angliei care a terminat facultatea.