Regina, cel mai urmărit serial al momentului

Apropo.ro / 17.11.2008, 00:00
Regina, cel mai urmărit serial al momentului
Telenovela de la Acasă este lider incontestabil de audienţă încă de la lansare şi cîştigă în conti­nuare fani din toate categoriile demografice.

Potrivit datelor de audienţă oferite de Gfk România, episodul de marţi, 11 noiembrie, a depăşit propriul record de audienţă, clasîndu-se pe primul loc pe toate targeturile importante de populaţie. Între orele 20.29 şi 21.58, Acasă a fost lider de audienţă cu “Regina” pe Urban All (femei şi bărbaţi de toate vîrstele din mediul urban), înregistrînd o medie de rating de 10,2 puncte şi o cotă de piaţă de 21,6%. Iar în rîndul femeilor între 15 şi 49 de ani, Acasă a înregistrat o medie de 11,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 28,2%.

“Regina” filmează într-un castel ceh

Echipa Promance a plecat în Cehia pentru a filma cîteva secvenţe într-un castel din oraşul Hluboka nad Vltavou. Palatul datează din secolul al XIII-lea, a fost recondiţionat în stil neogotic şi este înconjurat de o grădină englezească imensă. Acolo va merge detectivul Milan în căutarea secretelor din trecutul Reginei (Diana Dumitrescu).

Interpretul lui Milan este profesorul universitar Mircea Gheorghiu, preşedintele juriului în emisiunea-concurs “În al 9-lea cer”, cunoscut pentru duritatea sa şi poreclit de concurenţi “Văduva neagră”. În castelul din Cehia au mai filmat Jackie Chan şi Owen Wilson pentru filmul “Shanghai Nights”.

Aceasta este a doua deplasare peste graniţă pentru filmările la telenovela “Regina”. Echipa Promance a mai fost în luna mai în Tunisia, pentru cîteva scene inedite în deşertul Sahara.