Regina Elisabeta a II-a are nevoie de bucătar la Buckingham!

De: Gabriela Voicu / 01.05.2013, 12:30
Regina Elisabeta a II-a are nevoie de bucătar la Buckingham!
Palatul Buckingham caută un bucătar regal! Află ce salariu va avea acesta și ce trebuie să conțină CV-ul celor interesați.

Palatul Buckingham caută un bucătar regal, care va fi plătit cu un salariu anual de 27.000 euro pentru 45 de ore pe săptămână. 

Acesta va locui la palat și trebuie să fie calificat pentru pregătirea unor mese în tete-a-tete, banchete de 200 de tacâmuri și recepții de 800 de persoane.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Candidații trebuie să fie pasionați de gătit, dispuși să petreacă trei luni pe an în alte reședințe regale (castelul Balmoral din Scoția sau reședința din Sandringham) și să răspundă exigențelor stricte de securitate și confidențialitate. Ei își vor putea depune CV-urile până pe 10 mai. Menționarea în CV a unei experiențe într-un hotel de cinci stele sau într-un restaurant prestigios constituie un avantaj. Candidații trebuie să aibă și „cunoștințe solide despre bucătăria tradițională franceză”, precum și noțiuni lingvistice de „gastronomie franceză”.

Palatul Buckingham

Bucătarul adjunct va trebui să obțină de la mulțimea de bucătari și ucenici din serviciul Majestății Sale „o hrană proaspătă care să răspundă celor mai înalte criterii de calitate”.

Mark Flanagan este șeful bucătarilor de la palatul Buckingham de circa zece ani și păstrează cu mare sfințenie secretul profesional în privința gusturilor suveranei britanice.

Unul din predecesorii săi, Darren McGrady, a fost mai putin discret si a dezvăluit gustul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 87 de ani, pentru mâncărurile simple, cereale, sandwichuri, dar si pentru cele alcătuite din vânat și somon de pe domeniile regale.