Regina Elizabeth a-II-a a Marii Britanii a decis cine o va urma la tron

Apropo.ro / 14.12.2013, 12:00
Regina Elizabeth a-II-a a Marii Britanii a decis cine o va urma la tron
Deși mulți susțin că Prințul Charles ar trebui să îi urmeze la tron mamei sale, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Regina are o altă părere!

Prințul Charles se visează rege de ani de zile, Camilla Ducesa de Cornwall și-a dorit dintotdeauna să fie Regină. Planurile lor au fost date peste cap de Regina Elizabeth a II-a care a decis că va fi urmată la tron de Prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Revista The Globe scrie despre faptul că Regina confirmă dorința ei ce a apărut în toată presa. Se pare că și Regina nu îi vede pe Charles și pe Camilla ca fiind un cuplu popular, cum este în cazul tinerilor William cu Middleton pe care îi apreciază cum îmbină obligațiile regale cu viața personală trăită cât se poate de normală.

William si Kate

La un eveniment recent, Ducesa Kate Middleton a fost observată purtând o tiară împrumutată de la Regină. Acest lucru nu a fost deloc pe placul Camillei. Tiara este extrem de importantă dar și un semn că Kate Middleton va fi următoarea Regină.

În opinia Reginei Marii Britanii, William și Kate reprezintă cea mai bună alegere pentru viitorul țării. William este inteligent, puternic și un om respectat, iar Kate este o persoană pe placul poporului, cu mult șarm.