Regina, la Paris

Apropo.ro / 13.04.2009, 00:00
Regina, la Paris
Din 15 aprilie, fanii telenovelei “Regina” vor putea viziona episoade speciale de Paşte filmate la Paris. În oraşul îndrăgostiţilor, Regina şi iubitul ei, Cosmin, petrec o vacanţă de vis.

Diana Dumitrescu, interpreta Reginei, şi Bogdan Albulescu, cel care îi dă viaţă lui Cosmin în telenovela de la Acasă TV, au filmat în locaţii precum Turnul Eiffel, Notre-Dame, Montmartre, Sacre Coeur sau malul Senei. Dacă Diana Dumitrescu a mai fost la Paris anul acesta, de ziua îndrăgostiţilor, împreună cu iubitul ei, Ducu, Bogdan Albulescu s-a bucurat pentru prima oară de frumuseţile din capitala Franţei.

“Nu cred că se regăseşte nicăieri romantismul Parisului. Am avut ocazia să văd şi la lăsarea serii muzeul Luvru, Sacre Coeur, Domul Invalizilor, toate sînt luminate extraordinar. Am avut puţin timp şi pentru shopping, am fost la galeriile , de unde am cumpărat cîteva cadouri pentru soţia mea, Alina, şi pentru prieteni”, povesteşte entuziasmat Bogdan Albulescu.

La Paris, Diana Dumitrescu a fost asaltată de fani. Foarte mulţi români stabiliţi în Franţa şi care urmăresc “Regina” la PRO TV Internaţional i-au cerut autografe. “Este deja un lucru cert. Popularitatea telenovelei noastre a depăşit graniţele României. Este foarte plăcut şi onorant să ştii că oameni din lumea întreagă sînt alături de tine şi îţi apreciază munca”, declară Diana Dumitrescu.

Echipa Promance filmează pentru a treia oară în afara României pentru această telenovelă-fenomen. “Regina” a înregistrat pentru prima oară în deşertul Sahara şi pe meleagurile din Tunisia, urmînd ca la doar cîteva luni să filmeze la un castel medieval din Cehia.

Pe 13 aprilie, de la ora 16.00, site-ul www.acasatv.ro transmite în exclusivitate imagini de la Paris din vacanţa Reginei (Diana Dumitrescu) şi a lui Cosmin (Bogdan Albulescu). În aceeaşi zi, în cadrul “Poveştirilor de noapte”, fanii telenovelei vor putea urmări un material amplu making of.

Regina – Luni – Joi, 20.30, Acasă TV