Regina Marii Britanii angajează ceasornicar

De: Gabriela Voicu / 24.09.2013, 14:00
Regina Marii Britanii angajează ceasornicar
Un nou anunț adresat celor care sunt în căutarea unui job vine din partea Palatului Buckingham: se caută un orologier care să întoarcă cele 1.000 de ceasuri ale Reginei Marii Britanii.

Un nou anunț adresat celor care sunt în căutarea unui job vine din partea Palatului Buckingham. Se caută un orologier care să întoarcă cele 1.000 de ceasuri ale Reginei Marii Britanii, pentru un salariu de 50.035 $ pe an.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

În anunțul postat pe site-ul oficial al reginei este specificat că angajatul va locui în palatul Buckingham și că va trebui să călătorească la Castelul Windsor, Palatul Holyroodhouse, Balmoral și Sandringham pentru a se asigura că toate ceasurile sunt în stare bună și funcționează, indicând ora exactă.

Palatul Buckingham

O responsabilitate importantă a orologierului va fi să reseteze ceasurile pentru a corespunde schimbărilor orei care au loc în martie și octombrie.

Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în „a manevra anumite mecanisme, pe care să le curețe și să le reasambleze”.

În luna aprilie a acestui an, regina anunțase că angaja spălător de vase, pentru un salariu echivalent cu 1.250 de euro pe lună.