Regina Marii Britanii angajează spălător de vase

De: Gabriela Voicu / 07.01.2013, 10:45
Regina Marii Britanii angajează spălător de vase
Regina Marii Britanii angajează spălător de vase care să călătorească din castel în castel.

Regina Elisabeta a II-a angajează spălător de vase, dispus să călătorească din castel în castel, potrivit unui anunț postat de Casa Regală britanică pe site-ul său oficial.

Aplicanții vor trebui să deservească patru reședințe ale reginei, Windsor, Sandringham, Balmoral și Holyroodhouse, și să meargă alături de aceasta în diverse locuri, totul pentru echivalentul a 1.250 de euro pe lună.

Selecția pentru postul de spălător de vase va lua sfârșit pe 15 ianuarie. Doritorii pot trimite CV-ul pe adresa de pe site-ul Casei Regale britanice.

Castelul Windsor

În anunț se cere experiență pe același post și disponibilitatea de a locui departe de Londra câte trei luni pe an, adică atât cât își petrece timpul regina Elisabeta a II-a la celelalte reședințe:

„Ocupantul postului va trebui să se asigure că echipamentele din bucătărie și vesela sunt perfect curățate, conform regulilor de igienă și sănătate, și să fie dispus să muncească și în weekend”, scrie în anunț. Programul este de 40 de ore pe săptămână, iar cazarea este asigurată. Casa regală a menționat și că postul este plătit din bani publici.