Regina, păzită la spital de… Stan și Bran

De: Marian Andrei / 04.03.2013, 17:10
Regina, păzită la spital de... Stan și Bran
Cel mai înalt polițist britanic are o sarcină ingrată zilele acestea: împreună cu alți colegi de-ai săi, trebuie să asigure paza spitalului în care a fost internată suverana Marii Britanii.

Și pentru ca atenția presei să fie deplină, Anthony Wallyn, care la cei 2,19 metri este cel mai înalt polițist din Regat, face echipă cu… cel mai scund polițist arondat zonei în care se află spitalul King Eduard al VII-lea, unde a fost internată ieri Regina.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Cel de-al doilea polițist al echipei, Tony Thirch, are o înălțime mai „normală”, de doar 1,70 metri. Cei doi care fac echipă de mai mult timp, sunt numiți de colegi „Micul Fluier” și „Marele Fluier”.

Vallyn, care s-a înrolat în forțele de poliție acum patru ani, are și o măsura la pantofi impresionantă, 54, iar uniformele pe care le poartă trebuiesc făcute de comandă.

Vallyn admite că a devenit dependent de atenția pe care o primește din cauza înălțimii sale deosebite. „Primesc zilnic între 100 și 500 de cereri de la diferite persoane care vor să se fotografieze cu mine. E ca și cum ai fi celebru, dar fără însă a fi bogat. Cred că m-aș îngrijora dacă ar trece o zi fără a mi se cere să fac o poză cu cineva„, a declarat polițistul.

Regina Elizabeta II a Marii Britanii, în vârstă de 86 de ani, a fost internată ieri în spital din cauza unei gastroenterite, dar nu sunt motive de îngrijorare în ce privește starea ei de sănătate.