Regizorul George Lucas s-a căsătorit la 69 de ani

De: Gabriela Voicu / 25.06.2013, 15:15
Regizorul George Lucas s-a căsătorit la 69 de ani
Regizorul american George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", s-a căsătorit cu logodnica sa, Mellody Hobson.

Regizorul american George Lucas (69 de ani), creatorul francizei „Star Wars”, s-a căsătorit weekendul trecut cu logodnica sa, Mellody Hobson.

La ceremonie au participat membrii celor două familii și câțiva prieteni apropiați ai cuplului. Printre aceștia s-a aflat și cineastul Ron Howard, care a postat, duminică, pe Twitter următorul mesaj: „Nunta lui George Lucas și a lui Mellody Hobson a fost o adevărată bucurie. Felicitări domnului și doamnei Lucas”.

Actorul Samuel L. Jackson a postat la rândul său un mesaj de felicitare pe Twitter: „Hai să lansăm cu toții un strigăt galactic în onoarea maestrului George Lucas și a soției sale, Mellody, în ziua nunții lor! Felicitări!”.

George Lucas și Mellody Hobson

George Lucas și Mellody Hobson, directoarea firmei de investiții Ariel Investments LLC, s-au logodit la începutul lunii ianuarie. Relația lor a început în anul 2006.

Aceasta este prima căsnicie pentru Hobson și a doua pentru Lucas, care a fost căsătorit între anii 1969 și 1983 cu editorul de film Marcia Lou Griffin. George și Marcia Lucas au adoptat o fetiță, Amanda, înainte de a divorța în 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alți doi copii.