Regretata actriţă Stela Popescu, în ultima sa apariţie tv

De: Cristiana Trifu / 01.02.2018, 10:58
Regretata actriţă Stela Popescu, în ultima sa apariţie tv
Imagini emoţionante joi, 1 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Ultima apariţie într-o emisiune de divertisment a regretatei actriţe Stela Popescu, înainte de fulgerătoarea sa dispariţie de la finele anului trecut, va fi difuzată diseară, la “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru.

“Am filmat ediţia în care Stela Popescu a fost guest star  cu câteva zile înaintea dispariţiei ei. Adică e ultima apariţie a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune. Ca o premoniţie, mi-a povestit despre prima ei apariţie la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediţie de colecţie, mult mai mult decât un show tv”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”.

Joia aceasta, soţii Roxana (38 de ani) şi Cristi Niciev (42 de ani) ar putea câştiga suma de 100.000 de lei pusă în joc, la “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, dacă vor da dovadă de intuiţie, vor avea noţiuni de cultură generală, dar şi parte de un pic de noroc. 

Ea este psihoterapeut, iar el jurist şi antreprenor. Sunt căsătoriţi de 15 ani şi au un băieţel de 11 ani. Consideră că de zece ani sunt mai înţelepţi, mai maturi şi au o comunicare mult mai bună. În privinţa deciziilor, discută mult şi se completează. Atunci când apar discuţii în contradictoriu, el este cel care cedează primul. Roxana şi Cristi spun că sunt intuitivi şi analitici.
Cu banii pe care speră să-i câştige la această emisiune îşi doresc să plece într-un loc exotic, împreună cu fiul lor. Dacă vor reuşi ei să-şi împlinească visul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 1 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, prezentată de Dan Negru.