REGULAMENT:

Apropo.ro / 11.04.2006, 11:51
REGULAMENT:
Revista DESCOPERA in parteneriat cu HP va invita la super-concursul Fotoreportajul meu Editia a II-a » Concursul este deschis tuturor cititorilor Descopera, fotografi amatori sau profesionisti. Pentru ca fotoreportajul sa intre in concurs, este absolut


Revista DESCOPERA in parteneriat cu HP va invita la super-concursul

Fotoreportajul meu

Editia a II-a

» Concursul este deschis tuturor cititorilor Descopera, fotografi amatori sau profesionisti. Pentru ca fotoreportajul sa intre in concurs, este absolut necesar ca el sa nu fi fost publicat vreodata.

» Sunt acceptate in concurs DOAR FOTOREPORTAJE UNITARE, NU SI FOTOGRAFII INDIVIDUALE. Subiectul fotoreportajelor este la latitudinea participantilor.

» Lucrarile vor fi trimise pe adresa redactiei revistei Descopera: OP 1, CP 873, sector 1, Bucuresti, cu specificatia: pentru „Fotoreportajul meu”

» Fotografiile vor fi insotite de o scurta descriere (o jumatate de pagina) a fotoreportajului, precum si de datele personale ale autorului (nume, adresa, telefon).

» Dimensiunile fotografiilor (cópii pe hartie fotografica) trebuie sa fie A3 sau A4, preferabil color.

» Fiecare fotoreportaj trimis la concurs trebuie sa contina minimum 7 fotografii. O persoana poate participa cu mai multe fotoreportaje.

» Data-limita de expediere a lucrarilor: 27 octombrie 2006, data postei.

» Juriul va fi format din redactia Descopera si din fotoreporteri de renume, specializati in fotoreportaje.

» Castigatorii vor fi prezentati in numarul din decembrie 2006 al revistei Descopera.

» Fotoreportajele primite vor face obiectul unei expozitii care va fi vernisata o data cu lansarea numarului din decembrie 2006 al revistei.

» Orice intelegere intre fotograf si persoanele care apar in fotoreportaj nu implica revista. Fotografii cedeaza neconditionat revistei dreptul de a publica toate lucrarile trimise. Fotoreportajele primite pentru concurs nu se inapoiaza, indiferent de rezultatul jurizarii.

» Pentru informatii suplimentare, sunati la 0318.256.247 sau trimiteti un e-mail la [email protected] sau la [email protected]. Persoana de contact: Sorina Pirlea.

Angajatii Publimedia IntÂ’l nu au dreptul de a participa.