REGULAMENTUL CONCURSULUI „FIRMA”

Apropo.ro / 07.02.2012, 12:29
REGULAMENTUL CONCURSULUI
Citeste regulamentul concursului "FIRMA"

Regulamentul concursului „Gaseste imaginile pereche si castigi premiile AXN!”

Art. 1 Organizator
MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27199522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii si publicul vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.


Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare
Concursul „Gaseste imaginile pereche si castigi premiile AXN!” se deruleaza in perioada 8-21 februarie 2012, ora 12:00. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.


Art. 3 Conditiile de participare
Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.apropo.ro si pe contul din reteaua sociala Facebook a AXN Romania (http://www.facebook.com/AXN.Romania)
Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:
• este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania;
• are 14 ani impliniti la data inceperii concursului, 8 februarie 2012;
• acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.apropo.ro sau pagina de Facebook a AXN Romania, joaca jocul AXN, acumuleaza cel putin 2.000 de puncte si se inscrie in concurs folosind formularul de la finalul jocului
• este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului;
• confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta;
• este abonat la newsletter-ul zilnic Apropo.ro in momentul desemnarii castigatorilor
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.
Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.


Art.4 Protectia datelor personale
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si idetificarii castigatorului.


Art. 5. Mecanismul concursului
Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.apropo.ro si din bannerele de promovare.
Concursul „Gaseste imaginile pereche si castigi premiile AXN!” se desfasoara in perioada 8-21 februarie 2012, ora 12:00. Jocul care sta la baza concursului se poate juca atat pe site-ul www.apropo.ro, cat si pe contul de Facebook al AXN Romania.
Concursul va avea 2 premii de cate 100 Euro fiecare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in datele de 14 si 21 februarie 2012.
Concursul are trei etape:
– prima etapa: 8-14 februarie, ora 12:00
– a doua etapa: 14 februarie, ora 12:00 – 21 februarie, ora 12:00
Mecanismul concursului este:
• utilizatorii intra pe Apropo.ro sau pe contul de Facebook al AXN Romania in intervalul de concurs 8-21 februarie, ora 12.00
• acumuleaza in jocul AXN (pe site sau pe Facebook) cel putin 2.000 de puncte in timpul unei etape de concurs; la finalul fiecarei etape, la ora 12:00 se vor reseta scorurile
• se inscriu folosind formularul de inscriere de la sfarsitul jocului; inscrierea se face pentru fiecare etapa in parte
• in datele de 14 si 21 februarie 2011 vor fi extrasi prin tragere la sorti 2 castigatori, cate unul in fiecare zi de extragere.
La tragerile la sorti vor participa toti utilizatorii care respecta cerintele prezentului Regulament: toti jucatorii care au acumulat cel putin 2.000 de puncte si au completat formularul de inscriere de la finalul jocului in cadrul unei etape de concurs si care sunt abonati la newsletter-ul zilnic Apropo.ro la data efectuarii extragerii.
Un utilizator se poate inscrie o singura data la tragerea la sorti aferenta unei etape, dar se poate inscrie in ambele etape. Verificarea se va face de catre Organizator pe baza adresei de email.
Un participant poate castiga o singura data, chiar daca s-a inscris cu mai multe adrese de email la concurs.


Art. 6. Premii
Concursul „Gaseste imaginile pereche si castigi premiile AXN!” va avea 2 premii de cate 100 Euro fiecare, oferite prin tragere la sorti, cate unul pentru fiecare etapa.
Valoarea totala a premiilor oferite in concurs este de: 200 Euro, TVA inclus.


Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor
Concursul „Gaseste imaginile pereche si castigi premiile AXN!” va avea 2 castigatori desemnati prin trageri la sorti efectuate online in datele de 14 si 21 februarie 2012. Toate extragerile vor avea loc la ora 12:00.
La tragerea la sorti a fiecarei etape vor participa toti utilizatorii care au completat corect si complet formularul de inscriere, au acumulat minim 2.000 de puncte in cadrul etapei si sunt abonati la newsletter-ul zilnic al site-ului Apropo.ro la momentul efectuarii extragerilor.
Utilizatorii desemnati castigatori vor fi exclusi din lista participantilor la extragerile ulterioare din cadrul acestui concurs.
Pentru corectitudinea concursului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica utilizatorii suspectati de tentative de fraudare, fara a fi nevoie sa ofere explicatii suplimentare.
Numele celor 2 castigatori vor fi afisate pe site-ul www.apropo.ro, in pagina de concurs.
Utilizatorii vor fi descalificati si vor pierde dreptul asupra premiilor daca au furnizat date de contact eronate /incomplete si nu pot fi contactati in maxim 72 de ore de la data desemnarii lor.
Pe toata durata concursului, castigatorii au la dispozitie 48 de ore din momentul contactarii lor de catre Organizator pentru a trimite copie dupa buletin/carte de identitate pentru validare. Daca nu trimit datele solicitate in intervalul mentionat, acestia vor fi descalificati.
Daca Organizatorul este nevoit sa descalifice unul din cei 2 castigatori, premiul va fi acordat unui alt utilizator extras prin acelasi mecanism de tragere la sorti.
Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.
Castigatorii vor intra in posesia premiilor in maxim 30 de zile lucratoare, astfel:
• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2. Data si ora ii vor fi comunicate telefonic. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.
• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin transfer bancar sau mandat postal, costurile fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si contul in lei in care doreste sa fie virat premiul.
Premiul va fi expediat prin mandat postal numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.
– Pentru castigatorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani premiile vor fi inmanate numai in prezenta parintilor sau a tutorelui legal.


Art. 8. Informarea publicului
Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.apropo.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.


Art. 9. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.apropo.ro.


Art. 10. Taxe si impozite aferente
Organizatorul campaniei este raspunzator pentru impozitul datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei este obligat sa il calculeze si sa il plateasca in beneficiul castigatorilor.


Art. 11. Litigii
In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP S.A. si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.