Regulile se schimbă în noul sezon “Next Star”: experimente de laborator, muzică la pian şi harpă laser – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.02.2017, 11:42
Regulile se schimbă în noul sezon “Next Star”: experimente de laborator, muzică la pian şi harpă laser - FOTO
Lupta se anunţă mai aprigă ca niciodată în noul sezon “Next Star”, care începe joi, 16 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1. Şi asta pentru că se schimbă regulile jocului. În cel de-al optulea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa vor fi cei care vor aduce în concurs copii talentaţi în diferite domenii. Şi vor trage cu dinţii ca aceştia să ajungă cât mai departe în competiţie.

“Sezonul acesta lupta se ascute! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta juraţii sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediţie şi va trage cu dinţii ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe. Vor exista în continuare stelele verzi şi înfricoşătoarele stele roşii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiţie. Poate încerca să influenţeze decizia celorlalţi trei juraţi, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv”, spune producătorul show-ului, Dana Mladin.

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediţie a show-ului. Că e vorba despre cântăreţi, sportivi, dansatori, actori sau circari, sezonul acesta se va putea vedea cum talentul se transmite din tată în fiu. Juraţii vor juriza însă doar copilul care vine cu familia, şi nu întreaga sa familie.

Joi, în prima ediţie a celui de-al optulea sezon “Next Star”, opt concurenţi talentaţi vor veni în faţa juraţilor cu numere artistice dintre cele mai diverse: de la experimente de laborator la magic show, de la demonstraţie de speed stacks (activitate sportivă cu pahare speciale) la muzică gospel sau executată la pian şi harpă laser. Fiecare dintre concurenţi va avea ca mentor câte un jurat, care le va fi antrenor şi sfătuitor. În aceste condiţii, juratul nu va putea să acorde Golden Star-ul său nici unui concurent căruia îi va fi mentor. “Ai băgat cearta în casă!”, îi va spune Alina Eremia prezentatorului Dan Negru, referitor la noile reguli ale show-ului. Cum se vor adapta juraţii la noul regulament, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia aceasta.

În aceeaşi ediţie, momentul special de deschidere a noului sezon va fi susţinut de cei şapte câştigători “Next Star”. Aşadar, vor urca pe scenă împreună Omar, Vanessa, Rose-Marie, Isabella, Andreea şi Yasmina. În cadrul momentului, se vor difuza imagini cu Emily, fetiţa din Ucraina care a câştigat cel de-al cincilea sezon.

De asemenea, joi, la “Next Star”, va urca pe scenă cel mai mic concurent care a participat vreodată la acest show. Se numeşte Alin şi are un an şi zece luni.

Ce va face el pe scenă şi care sunt primii concurenţi care îşi vor demonstra talentul în show-ul prezentat de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediţie „Next Star” a noului sezon.