Rehhagel ramîne selectionerul Greciei

Apropo.ro / 09.07.2004, 10:40
Rehhagel ramîne selectionerul Greciei
Președintele Federației Elene de Fotbal, Vassilis Gagatsis, a confirmat faptul ca selecționerul german Otto Rehhagel va pregati înca doi ani naționala Greciei, informeaza site-ul oficial al UEFA. Gagatsis a declarat ca Rehhagel și-a prelungit contractul cu

Președintele Federației Elene de Fotbal, Vassilis Gagatsis, a confirmat faptul ca selecționerul german Otto Rehhagel va pregati înca doi ani naționala Greciei, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Gagatsis a declarat ca Rehhagel și-a prelungit contractul cu naționala Greciei pîna în 2006, punînd capat speculațiilor ca acesta ar putea pleca în Germania pentru a prelua naționala țarii sale.

Oficialul grec a adaugat ca i-a propus selcționerului german extinderea contractului pîna în 2008, dar Rehhagel a preferat un contract pîna în 2006.

Rehhagel a devenit, luni, cetațean de onoare al Atenei și a primit cheia orașului din partea primarului Dora Bakoyianni.

Grecia va debuta în preliminariile Cupei Mondiale din 2006 pe 4 septembrie, într-un meci contra Albaniei. Din grupa elenilor mai fac parte Turcia, Ucraina, Kazahstan, Danemarca și Georgia.  

Mediafax